上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 9

收藏  |  訂閱
1.5k  108.7k

引用:
原帖由 AE86a 於 2009-10-5 07:48 PM 發表 查看引用來源
有冇沉船既ching可以幫下我

其實係咪真係個個都係假情架:smile_27:
唔一定既......PM我,我都有少少經驗可以分享。

引用:
原帖由 663 於 2009-10-5 11:41 PM 發表 查看引用來源

唔一定既......PM我,我都有少少經驗可以分享。
我PM唔到你呀

我係沉船初哥
可唔可以傾下?

b e n z c 3 0 0   熱mail

上面希望你get到意思啦

希望大家share下
thanks!

引用:
原帖由 AE86a 於 2009-10-5 07:48 PM 發表 查看引用來源有冇沉船既ching可以幫下我其實係咪真係個個都係假情架:smile_27:
唔係假情的, 只可以講係佔極小數...

各位師兄...下午好...又係我呀... :smile_35: :smile_15:

引用:
原帖由 AE86a 於 2009-10-6 08:19 AM 發表 查看引用來源

我PM唔到你呀

我係沉船初哥
可唔可以傾下?

b e n z c 3 0 0

上面希望你get到意思啦

希望大家share下
thanks!
講出黎聽下啦不如

沉船

我真係煩呢條女跟咗我四年幾(小弟50/佢亦己32歲),亦都為咗我離咗婚佢真係唔貪錢果隻,最近俾我知道佢係出面有嘢佢亦都誠認,我當然好心痛喇,但我真係好唔舍得同佢分手,係大陸玩咗十幾年呢次係第三次喇,依家唔知点算好,要益話唔要,有冇ching可幫到我Think.

引用:
原帖由 ngchaklam 於 2009-10-6 04:03 PM 發表 查看引用來源
我真係煩呢條女跟咗我四年幾(小弟50/佢亦己32歲),亦都為咗我離咗婚佢真係唔貪錢果隻,最近俾我知道佢係出面有嘢佢亦都誠認,我當然好心痛喇,但我真係好唔舍得同佢分手,係大陸玩咗十幾年 ...
你首先了解吓點解佢會係出面有嘢先啦...這是問題既根源...:smile_38:

引用:
原帖由 ngchaklam 於 2009-10-6 04:03 PM 發表 查看引用來源
我真係煩呢條女跟咗我四年幾(小弟50/佢亦己32歲),亦都為咗我離咗婚佢真係唔貪錢果隻,最近俾我知道佢係出面有嘢佢亦都誠認,我當然好心痛喇,但我真係好唔舍得同佢分手,係大陸玩咗十幾年 ...
其實大陸女仔係咪都係唔會對你專一
可唔可以咁講即係好似我地男人會鐘意一個女人,但會出去玩其他女人
而佢地就係搵到你一個真愛,而佢地都要(玩)下其他男人,R下佢地著數

引用:
原帖由 AE86a 於 2009-10-7 03:03 AM 發表 查看引用來源

其實大陸女仔係咪都係唔會對你專一
可唔可以咁講即係好似我地男人會鐘意一個女人,但會出去玩其他女人
而佢地就係搵到你一個真愛,而佢地都要(玩)下其他男人,R下佢地著數
或者咁講啦,D女一般都只係十八廿二,都仲未定性啦。根本就唔知乜野叫愛情,有時其他仔對佢地好少少,咁難免會行差踏錯。不過又咁,如果條女真係愛你既,咁又唔駛太擔心。因為我覺得大陸女仔認真上黎又真係好認真。

引用:
記得以前我有條女,陝西既,朋友介紹認識。果時小弟26/佢17。之後我地就係埋一齊。但係大約兩個月後,我條女SEND錯MESSAGE俾我,內容大約係:佢好愛另一條大陸仔。而條大陸仔果時係十萬八千里外當緊兵,佢亦係條女既初戀情人。雖然佢地只係透過文字黎交流,但係男人見到自己條女同其他男人SEND咁既MESSAGE,一定火都黎。之後我話分手,佢話ok。但係佢D朋友係咁叫我唔好咁,追番佢,又話佢同果條大陸仔係冇可能。

我無理,照分手,佢亦番左鄉下......又過左三幾個月後,有次同D朋友去酒吧飲酒,點之班FRIEND叫埋佢黎,咁我地又見番......果晚上左去佢度訓,咁其實當時我真係好鍾意佢,真係諗住退隱江湖唔玩......咁又係番一齊,不過又唔夠三個月,我同佢分手......早幾個禮拜,佢同我講話結左婚,但佢好後悔因為從一開始佢就唔鍾意個男人,只係佢屋企安排。我話既然你結左婚,咁你以後唔好搵我......

呢件事件上,我有兩個得著:
1. 果時覺得條女昆我,但而家諗番起,可能佢係昆條大陸仔,因為我地一齊果陣我地真係超好,佢又真係愛我,我SURE。
2. 有D野發生左,自己係咪真係接受到。我第二次同佢分手,完全係我對佢冇信心,自己疑神疑鬼,佢係無乜做錯......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆