上一頁下一頁
發新話題

~~jOYJOY蛇王吹水區~~ 徵25歲以上男或女吹水真心朋友

收藏  |  訂閱
1.5k  27.1k

Joy,おばよ!
我的生活圈細過豆零.咦........friend都冇個呀,真係人間慘事,都想識多個朋友,冇睇晒D post,家陣插咀吾介意掛,我成日都對住部電腦,除時可以找我,或可mail我,電話閒談也可以,談談生活啦,工作啦,有咩玩關照下啦,我又吾識玩吾識食......anyway,大家做個朋友,悶,會減少D架.

引用:
原帖由 keniche 於 2009-7-30 05:33 PM 發表 查看引用來源
Joy,おばよ!
我的生活圈細過豆零.咦........friend都冇個呀,真係人間慘事,都想識多個朋友,冇睇晒D post,家陣插咀吾介意掛,我成日都對住部電腦,除時可以找我,或可mail我,電話閒談也可以,談談生活 ...
hihi:smile_o15: 其實我係返通宵班工作既! 所以唔係太多朋友! 得閒蛇王咪入黎吹水囉^^ nice to meet you!

引用:
原帖由 clementyue 於 2009-7-30 01:11 PM 發表 查看引用來源

:smile_o12: 原來係消防員,為人民服務,勁呀
咁吹法你都信?:smile_o01:  

各位晚安:smile_o15: 又係蛇王既時間到左啦^^ 剛才剩係搵番自己間鋪都搵左好耐! 入黎吹水啦! 等緊你地呀^^:smile_o06:

Hello 阿 蛇王 joy!:smile_30:

引用:
原帖由 joyjoyee 於 2009-7-30 10:42 PM 發表 查看引用來源

咁吹法你都信?:smile_o01:  

各位晚安:smile_o15: 又係蛇王既時間到左啦^^ 剛才剩係搵番自己間鋪都搵左好耐! 入黎吹水啦! 等緊你地呀^^:smile_o06:
你好呀joy, 咁你日頭有咩做呀?

引用:
原帖由 joyjoyee 於 2009-7-30 10:40 PM 發表 查看引用來源hihi:smile_o15: 其實我係返通宵班工作既! 所以唔係太多朋友! 得閒蛇王咪入黎吹水囉^^ nice to meet you!
你次次都係返通宵班架?

引用:
原帖由 hea2006 於 2009-7-30 10:54 PM 發表 查看引用來源
Hello 阿 蛇王 joy!:smile_30:
其實我係蛇后:smile_o11:

引用:
原帖由 cliffcliff 於 2009-7-30 10:56 PM 發表 查看引用來源

你好呀joy, 咁你日頭有咩做呀?
其實我同你地無咩分別架!咁你地放工之後會做咩,我咪做咩囉! 都係沖涼,瞓覺,睇電視,傾電話,上網,做運動.......

引用:
原帖由 hea2006 於 2009-7-30 10:57 PM 發表 查看引用來源

你次次都係返通宵班架?
基本上係架^^ 有時日更唔夠人咪上去頂下囉:smile_o13:

返通宵好辛苦, 我都試過!!!!!:smile_27: :smile_27: :smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆