上一頁下一頁
發新話題

鬼王徵~~~18yrs以上吃喝玩樂朋友 (2)

收藏  |  訂閱
1.5k  28.7k

引用:
原帖由 kaiching 於 2009-7-9 01:23 PM 發表 查看引用來源

唔係只要女仕就去得ka咩~:smile_o04:
我怕鬼哥唔理我...到時會好慘架:')

引用:
原帖由 宣萱 於 2009-7-9 01:22 PM 發表 查看引用來源

:smile_38: hihi ccmhkg..

lunch yet ?
妳呢萱萱........我成咀意粉汁

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-7-9 01:23 PM 發表 查看引用來源

唔係架澄澄, 有好多男人專註大家個感覺多d架, 男人雖然咸, 不過唔係個個都睇身材架.:smile_13:
無錯...小小肥, 多多趣啊

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-7-9 01:23 PM 發表 查看引用來源

唔係架澄澄, 有好多男人專註大家個感覺多d架, 男人雖然咸, 不過唔係個個都睇身材架.:smile_13:
我都知唔係所有男人都睇身材~
但係老實講係到搵女友的人~一定有一部分係係地.....:smile_o01:

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-7-9 01:24 PM 發表 查看引用來源

妳係必然坐上客:smile_47:
:smile_o09: :smile_o09:

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2009-7-9 01:21 PM 發表 查看引用來源

Then I paid for 50席 lor
ok........果然係兄弟........集資成功:smile_o12:

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-7-9 01:25 PM 發表 查看引用來源

:smile_41: u= cmmhkg

finished ~

引用:
原帖由 kaiching 於 2009-7-9 01:21 PM 發表 查看引用來源

男人多數唔會仲意肥的女人~:smile_o05:
比 d 信心自己:smile_o12:

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-7-9 01:25 PM 發表 查看引用來源

搵你秘豬幫你抹囉

引用:
原帖由 kaiching 於 2009-7-9 01:26 PM 發表 查看引用來源

我都知唔係所有男人都睇身材~
但係老實講係到搵女友的人~一定有一部分係係地.....:smile_o01:
如果果d男人只係因為身材先同你一齊, 我就覺得唔要好過,
2個人相處係要feel同感覺, 唔係只係sexy架:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆