上一頁下一頁
發新話題

第一次

收藏  |  訂閱
64  11.8k

thanks for sharing.....

引用:
原帖由 幪面超人 於 2009-6-27 03:10 PM 發表 查看引用來源
佢覺得係佢開你苞,所以娶妳覺得值得
邊個男仔唔想要處女啊~:smile_30:

wa...好羨慕

引用:
原帖由 63021 於 2009-6-27 02:44 PM 發表 查看引用來源

第一次同佢打真軍重內射
我地未試過用套

UPDATE

昨晚的UPDATE
接完佢回家
好累了
佢又要傾長途
所以我訓先

之後, 佢又訓啦
我醒左啦
從後攬住佢
同佢講, 老公, 我好掛住你
佢即刻錫我啦
佢壓住我, 不斷揸我個胸
我已經好濕, 我主動除佢條褲
同佢講, 你快D啦, 佢一入來就好大力.. 好大力.. 仲要一路揸我
之後佢錫我個胸

之後, 佢一大力一推, 內射左

我地仲玩後門
佢抽出來後, 佢問我試不試
一開頭其實都痛, 不過佢又好溫柔, 慢慢..  都成功左, 都係內射

之後, 到今朝, 我起身沖涼, 我沖沖下, 佢入'來, 仲要UM 住我個口, 有D強姦FEEL, 佢搵佢JJ 撩我, 我同佢講, 快D啦, 佢狗仔入...

射完我車佢返工...

引用:
原帖由 ilovepedro 於 2009-6-26 05:22 PM 發表
其實我同我老公係做愛先拍拖架

件事係咁
我同佢係以前的同事
佢係我老細

咁其實我都鍾意左佢好多年
一次出差
我地有野要做埋簽約
跟住佢來我房

做完啦, 大家都好累了, 佢話佢走啦
去到門口, 佢望左我 ...
真係羨慕, 如果噤樣搵到真愛,我都唔介意先做後拍拖!
但呢d情況少之有少! d 人通常都係求一刻快樂! 樓主好好彩!:smile_o06:

引用:
原帖由 小雨^.^ 於 2009-6-27 06:30 PM 發表 查看引用來源

真係羨慕, 如果噤樣搵到真愛,我都唔介意先做後拍拖!
但呢d情況少之有少! d 人通常都係求一刻快樂! 樓主好好彩!:smile_o06:
如果佢不要我, 我都不REGRET

引用:
原帖由 ilovepedro 於 2009-6-27 06:39 PM 發表

如果佢不要我, 我都不REGRET
因為你鍾意左佢噤耐呢?:smile_o05:

引用:
原帖由 小雨^.^ 於 2009-6-27 06:48 PM 發表 查看引用來源

因為你鍾意左佢噤耐呢?:smile_o05:
SORRY 遲REPLY (因為剛剛又玩完)

都是的, 不做不甘心
不如做啦

頭先好開心, 我睇睇下電視, 佢同我講, 老婆, 我愛你..
我好開心, 錫佢之後主動擒上去, 佢已經硬左, 我就除佢條褲
佢又幫我除 (佢不知我沖完涼冇著底褲), 佢一摸, 好開心, 即刻推我落SOFA, 即入,
好大力, 仲有, 我出水, 係大脾都係....

之後, 佢都係內射左

佢抱返起我, 佢未抽出來, 我地面對面再錫左一陣
我UN 佢, 狂UN, 我同佢講, 老公, 你好大條呀...
佢即刻咬我個胸, 好HIGH呀
最後, 女上男下, 內射, 佢D精流出來
佢好好咁清潔...

之後我地就沒有著衫, 在廳攬住一陣
我起身同佢一齊沖涼, 之後都是沒有著衫...

好開心,
佢同我講, 老婆, 平時你在公司係女強人, 估不到對住我咁似小淫婦..:smile_o05:

引用:
原帖由 ilovepedro 於 2009-6-27 10:47 PM 發表

SORRY 遲REPLY (因為剛剛又玩完)

都是的, 不做不甘心
不如做啦

頭先好開心, 我睇睇下電視, 佢同我講, 老婆, 我愛你..
我好開心, 錫佢之後主動擒上去, 佢已經硬左, 我就除佢條褲
佢又幫我除 (佢不知我 ...
你就好啦! 我的他係邊呢!:smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆