上一頁下一頁
發新話題

有無人試過性壓抑?覺得性壓抑慘嗎?

收藏  |  訂閱
66  1.9k

唔入嚟都唔知你地有提過我名添 :smile_15:

引用:
原帖由 250774 於 2009-6-27 03:04 PM 發表 查看引用來源

某程度上我係同意你既說話...但係試問有幾多人真係明白當時人既心意吖...

出軌...世俗上係有唔接受既眼光...

但係個人既需要呢....打個比喻..係咪肚餓諗下就會飽...傾下就解決...

性慾亦都一樣.. ...
想同做係兩件事嚟 , 開 topic 都唔一定想揾人乜乜 , 揾人傾下都唔出奇 , 就好似我 , 依家我同老公巳經冇事 , 呢段時間我亦收到唔少pm 想揾 sp , 但我都冇理會喎 , 可能我係特別例子掛....

引用:
原帖由 sugar2009 於 2009-6-27 10:35 PM 發表 查看引用來源

想同做係兩件事嚟 , 開 topic 都唔一定想揾人乜乜 , 揾人傾下都唔出奇 , 就好似我 , 依家我同老公巳經冇事 , 呢段時間我亦收到唔少pm 想揾 sp , 但我都冇理會喎 , 可能我係特別例子掛 ...
嗯嗯,我夠咗50分,都係好多人PM我,不過就暫時未有人搵我話什麽SP, 反而有幾個好好人,俾好多意見幫助我,仲提醒我呢度好多SP人,不過你地放心啦,其實我都開post的目的都係發洩下,不過好似真係幾有效,最起碼無甘悶,而且呻曬出來舒服好多了!:smile_15:

引用:
原帖由 sugar2009 於 2009-6-27 10:23 PM 發表 查看引用來源
唔入嚟都唔知你地有提過我名添 :smile_15:
係啊,好幾個都有同我提過你架。

上黎捧下妳地場先

引用:
原帖由 catlee320 於 2009-6-28 12:24 AM 發表 查看引用來源
上黎捧下妳地場先
welcome,得閑多D來!:smile_o13:

引用:
原帖由 piggybbb 於 2009-6-26 03:08 PM 發表 查看引用來源

係我壓抑,因為渠已經好似係無性生活都得甘樣 ,我才26歲,當然會身痕啦,依家都只係可以來呢度發洩下 ,其他我都唔知仲可以點算好!:')
唉!我同你嘅情況極之相似,唔同嘅就係,我係男人,你係女人.其實香港真係有唔少.
我老婆唔係唔想做,佢亦唔係性冷感,睇得出佢好ENJOY架,只係身體方面嘅問題.
我地都係一個月一次,我又唔想去叫雞,驚有病,再傳比佢就大鑊.
唯有DIY,守生寡感覺真係好慘!!!:smile_o03:

引用:
原帖由 趙元暢 於 2009-6-28 10:07 AM 發表 查看引用來源

唉!我同你嘅情況極之相似,唔同嘅就係,我係男人,你係女人.其實香港真係有唔少.
我老婆唔係唔想做,佢亦唔係性冷感,睇得出佢好ENJOY架,只係身體方面嘅問題.
我地都係一個月一次,我又唔想去叫雞,驚 ...
甘如果你老婆唔係性冷感,但身體方面有問題,其實有無試過叫渠用口來幫你解決呢?甘樣點都好過你自己DIY掛?

引用:
原帖由 piggybbb 於 2009-6-26 03:08 PM 發表

係我壓抑,因為渠已經好似係無性生活都得甘樣 ,我才26歲,當然會身痕啦,依家都只係可以來呢度發洩下 ,其他我都唔知仲可以點算好!:')
for real?:smile_04::smile_04:

引用:
原帖由 piggybbb 於 2009-6-30 11:54 AM 發表 查看引用來源

甘如果你老婆唔係性冷感,但身體方面有問題,其實有無試過叫渠用口來幫你解決呢?甘樣點都好過你自己DIY掛?
唉!唔好提喇,識佢咁耐,佢都係試過一次咋,想倒轉我幫佢又話有菌,唔干淨,其實我好鍾意呢樣野,(互相口交)絕對應該係性生活嘅一部份.
尋日係你給婚一周年呀,係就恭喜你喎,有冇同佢大戰呀?再唔係燒吓銀紙,挖吓洞,聽阿陳生講話可以增進夫妻架,你都試吓啦,話唔定你老公挖吓挖吓,對你下面個桃園洞有興趣都未定呀!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆