上一頁下一頁
發新話題

48小時徵女朋友之旅

收藏  |  訂閱
203  5.4k

引用:
原帖由 UFO2012 於 2009-6-23 05:26 PM 發表 查看引用來源

唔係化相睇,我咁靚仔駛5駛:smile_22:
:smile_o05: 靚仔

引用:
原帖由 88ken 於 2009-6-23 06:24 PM 發表 查看引用來源

同意
你靚唔靚佬呢:smile_o05:

引用:
原帖由 inin28 於 2009-6-23 06:33 PM 發表 查看引用來源
:smile_o05: 靚仔
妹妹..你應約扮住樓主女朋友喇:smile_o05:

引用:
原帖由 月影 於 2009-6-23 06:33 PM 發表 查看引用來源

你靚唔靚佬呢:smile_o05:
普通人一個:smile_42:
下班了, 再見:smile_38:

引用:
原帖由 88ken 於 2009-6-23 06:35 PM 發表 查看引用來源

普通人一個:smile_42:
下班了, 再見:smile_38:
咁早...少見.....你要好好地休息...拜拜:smile_o06:

咁搞笑既你

引用:
原帖由 UFO2012 於 2009-6-23 04:27 PM 發表
對象:
年齡:25-35
性格:開朗,隨和
樣貌:端莊
學歴:最好大學畢業

我本人:
年齡:35
性格:爽朗,隨緣
樣貌:有點英偉
學歴:大學畢業

因為屋企人成日吹我拍拖,我就話拍緊,日日 ...
阿大學生, 你都好多錯別字喎:smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-6-23 09:15 PM 發表

阿大學生, 你都好多錯別字喎:smile_38::smile_38:
VK你幾時學埋你奧d野...捉別字:smile_30:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-6-23 09:22 PM 發表

VK你幾時學埋你奧d野...捉別字:smile_30:
我唔知佢有捉喎
不過樓字話自己係大學生, 要求係高少少架啦:smile_30:
係喎...大學生....你o岩唔o岩呀:smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-6-23 09:25 PM 發表

我唔知佢有捉喎
不過樓字話自己係大學生, 要求係高少少架啦:smile_30:
係喎...大學生....你o岩唔o岩呀:smile_47::smile_47:
如果係"大學生"就o岩...咁咪好唔得閒....:smile_30:
笑到你咁奸...古惑呀你..:smile_38: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆