上一頁下一頁
發新話題

常仔曼×頓

收藏  |  訂閱
51  4.7k

tks for your first report

引用:
原帖由 小白虎 於 2009-6-22 01:02 PM 發表 查看引用來源
小弟經常到曼×頓玩發覺那邊的小姐經常放飛機,而星期六我朋友18:30分找經理訂房,她說有房就放心然後等朋友到百里鮮吃飯,到20:00點我打電話給經理問什麼房号,她說你的房沒有了我問她為什麼,她說因為你20:00點沒 ...
不過邊有2-300條女, 100個都唔過我估

唔係喎....星期六個時真係幾多喎.....
4/5/6....每層4排,每排最少17~8個....咁每層都68個...
68 X 3層 = 204個.......我搵完去食野住電梯見3樓重有女出黎......

thks for report

依家DK場新開就甚麼都得,一般會比較便,拉多D客,等生意好時就開始加價變質!真係見得多,船仔就係一個好例子!

引用:
原帖由 常平葉問 於 2009-6-22 09:46 PM 發表

不過邊有2-300條女, 100個都唔過我估
師兄,應該有幾百個,我地6/6果晚都座左超過三十條女:smile_o01:

回覆 36# 的帖子

yet....無錯無錯....最小都有300條魚遊來遊去....捉都捉左成個鍾

ching..你呢個情況好少發生, 雖然M記而家生意好好,不過做生意都係想留客,由其係熟客更加唔會咁做..我唔知經理話既周總係咪總經理周總?,如果係張總或BOSS陳總一般都唔會理呢D野..我諗係你識個經理(邊一區?)唔熟你姐..正常一定會通知你拉..9成9比人搶房or比左熟客,我上星期六成10點先到(又係六點先訂房)..都冇事阿...m記業務經理競爭好大..6個區(冇記錯既話)經理,媽咪,接近200dj各自跑數..,M記由年幾前開張開始幫襯時只開三層到而家開埋M樓,3樓,我一般都唔搵經理訂,要送既野基本上dj同媽咪都送到,間房行limit制,姐係睇你消費幾多就有幾多百分比野送...送過左就要比上邊插...媽咪同dj(由其係後者)私底下可能有好多酒卡同私伙野送例如帶酒唔收開瓶,自備軟飲咁...呢d野玩得熟,間間場都係咁做...你今次都算唔好彩拉..

thank for c hing report:smile_42:

Thx for sharing....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆