同條女扑野好煩!今日又煩到我..

收藏  |  訂閱
39  16.1k

半年之麻甘快就唔開心~~何況兩個人一齊就應該互相尊重~佢都會明白你既need~會就下你~不過如果要強迫就傷感情~搵其他野發洩下啦~~

小弟26歲同依家老婆一齊9年結婚2年多~我老婆都好似你女朋友甘~~不過我會體諒佢,個個人既need都唔同~忍下唔使死~~有咩野最多打飛機~:smile_30:

sorry...我睇唔明啊:smile_19:

引用:
原帖由 唔好糟我 於 2009-6-22 11:21 PM 發表 查看引用來源
半年之麻甘快就唔開心~~何況兩個人一齊就應該互相尊重~佢都會明白你既need~會就下你~不過如果要強迫就傷感情~搵其他野發洩下啦~~

小弟26歲同依家老婆一齊9年結婚2年多~我老婆都好似你女朋友甘~~不過 ...
咁我係呢一個月先同居..今日同佢一起放工...同佢講我唔太滿意.佢話下次改..
真係好愛佢,期待下次中.....

引用:
原帖由 kk2523 於 2009-6-22 01:01 發表 查看引用來源
今日一睇完馬...父親節返左老豆老母屋企...入返自己以前细個間房..睇馬..成個星期無同佢扑野
諗住扑野..吊..佢又係咁
一開波..嘴吓..玩吓粒LIN...次次都係咁嫁喇//
一到開始扑野.佢就麻X煩//
...
只有一個方法,就係分手,只有分手先至可以解脫您既苦難.........................

師兄都好過我果件啦
我果件起碼兩三個月至半年先扑得一次
次次我提出佢就話我:你成日都提住搞到我唔想...
一個月提一次都話多囉
唔係搞野又唔比摸
攬住錫兩野就推開我話怕我錫到想要
我有女都要打飛機啦.就黎搞到我都變性冷感!
師兄你知足下啦!

引用:
原帖由 k_yoyo2000 於 2009-6-23 01:25 AM 發表 查看引用來源
師兄都好過我果件啦
我果件起碼兩三個月至半年先扑得一次
次次我提出佢就話我:你成日都提住搞到我唔想...
一個月提一次都話多囉
唔係搞野又唔比摸
攬住錫兩野就推開我話怕我錫到想要
我有女都要打飛機啦.就黎搞 ...
同佢傾下LA

傾左啦.以前岩岩一齊就日日搞
之後就一個禮拜一次.之後就兩三個禮拜..
之後..幾個月..佢唔想做唔通我迫!?
我都係正常男仔.又唔係特別大需要
我都怕遲早我都變性冷感..
傾左都無用.佢唔想就唔想
除非搵過個

引用:
原帖由 k_yoyo2000 於 2009-6-23 02:14 AM 發表 查看引用來源
傾左啦.以前岩岩一齊就日日搞
之後就一個禮拜一次.之後就兩三個禮拜..
之後..幾個月..佢唔想做唔通我迫!?
我都係正常男仔.又唔係特別大需要
我都怕遲早我都變性冷感..
傾左都無用.佢唔想就唔想
除非搵過個
慢慢黎啦ching

引用:
原帖由 k_yoyo2000 於 2009-6-23 01:25 AM 發表 查看引用來源

我有女都要打飛機啦.就黎搞 ...
打飛機.佢肯幫我..如果mon-fri...弟日番工ma

完全唔明你講咩...

前往最後回覆