上一頁下一頁
發新話題

我想同我女朋友性交, 但係唔知點先得...有冇人可以教下我

收藏  |  訂閱
124  2.4k

人地得16歲炸啵;
唔肯都好正常姐!
如果你係真心中意佢既話;
唔"咩咩"都得嫁姐:smile_45:

無腦:smile_22: 你仲係太幼稚啦~

引用:
原帖由 ToHaDou 於 2009-6-14 12:19 AM 發表 查看引用來源

點知樓主係咪男人  :smile_o02:

有條野唔等於就係男人
人妖~:smile_o04:

引用:
原帖由 煙仔~ 於 2009-6-14 12:19 AM 發表

生出黎你養得起~小朋友~:smile_o04:
咁唔通落左佢咩??   都係生命黎架~~大佬
我會問下屋企人+女朋友 落唔落lor

點解講到 難哂題- -

引用:
原帖由 iloveher 於 2009-6-14 12:17 AM 發表 查看引用來源

如果我用安全套+ 食藥 唔會有呢??

不過如果真係有左都冇法......只好"付X任"  同parents 講lor ....唔用落左佢
責任2 個字都唔識打  :smile_o02:

有左bb 就同父母講... 佢地養呀?! 咁就叫做負責任?! 唔好同我講笑

得手之後,用力插爆佢,仲要內射

引用:
原帖由 煙仔~ 於 2009-6-14 12:22 AM 發表 查看引用來源

人妖~:smile_o04:
um 春都可以 :smile_o02:

引用:
原帖由 iloveher 於 2009-6-14 12:22 AM 發表 查看引用來源

點解講到 難哂題- -
冇離呀~扑野射精生bb~

仲有唔係落唔落~係你養唔養得起~:smile_o02:

引用:
原帖由 iloveher 於 2009-6-14 12:22 AM 發表 查看引用來源

點解講到 難哂題- -
離咩題呀
你搞之前就要諗下li 個問題ga 啦
你明知道落仔係殺人, 明知你地2 個仲讀緊書, 養唔掂個仔, 又明知自己同佢只係拍左5 個月拖感情都未穩陣
搞咩呀 :smile_o02:

打多幾年機先啦

引用:
原帖由 ToHaDou 於 2009-6-14 12:22 AM 發表

責任2 個字都唔識打  :smile_o02:

有左bb 就同父母講... 佢地養呀?! 咁就叫做負責任?! 唔好同我講笑
妖~ 咁如果你好似我咁大   你又同你條女(16歲)  咩完有左 咁你又點做呀.....
你又唔係好有$$人

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆