上一頁下一頁
發新話題

[北蒲]三日SW光豬包告

收藏  |  訂閱
119  10.0k

哈哈....我好努力拿夠分....等看PM

引用:
原帖由 GOLDEN222 於 2009-6-10 01:10 AM 發表 查看引用來源
哈哈....我好努力拿夠分....等看PM
己經比咗上次個pm你

[quote]原帖由 ray07 於 2009-6-10 08:41 AM 發表

己經比咗上次個pm你 [/quote

期限以過....情況如何

c hing, thank you report la:smile_42:

我是官塘荷蘭仔, 自己友入来倾吓计。

多謝師兄包膠:smile_38:

引用:
原帖由 GOLDEN222 於 2009-6-10 11:42 AM 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 ray07 於 2009-6-10 08:41 AM 發表

己經比咗上次個pm你 [/quote

期限以過....情況如何
沒有回應也沒有做到今天叫細豪直接問佢

晚上又大大力推一嘢:smile_38: :smile_38: :smile_38:

morning push , yeah

引用:
原帖由 ray07 於 2009-6-10 07:25 PM 發表 查看引用來源

沒有回應也沒有做到今天叫細豪直接問佢
佢冇上網又點知我pm過佢:smile_41: :smile_41: :smile_41: 唔通用咗"導出短消息"去睇
又冇出post開團:smile_39: :smile_39: 但又冇團你估我唔知佢有團詳
沙灣唔係好大都可以見到佢d團友
叫佢自己想清楚點解咁做:smile_38: :smile_38:
"佢話會做"點解唔同 細 交代:smile_22: :smile_22:
我唔聽電話但佢又唔send sms或pm回我:smile_27: :smile_27:
佢想點大家都明白
學你話都己經兩個月要做一早做咗
(佢拿的時候說明天比番我佢個明天真係有的似eddison)
佢根本唔想做又冇成意
己經沒有在佢老婆面前講
佢自己on 9 穿咗仲四圍吊人 :smile_14: :smile_14:
係佢至得

各位早晨
好驚呀有人話我有本事就上去收嘢
咁沙灣仲安唔安全

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆