上一頁下一頁
發新話題

唯一偷食經驗!!

收藏  |  訂閱
66  16.7k

引用:
原帖由 爛gag王 於 2009-6-1 01:42 AM 發表 查看引用來源

有咗第一次, 就會有第十次 :smile_30: :smile_30:
問題只是 ... 是不是同一個對手而已

引用:
原帖由 傑14171 於 2009-5-31 02:28 AM 發表 查看引用來源
佢可能覺好平常..
係,佢係偷食慣:smile_13:

引用:
原帖由 莉美lame 於 2009-5-31 11:03 PM 發表 查看引用來源

:smile_13: 女友性冷感...又幾慘喎:smile_39:  
係好狠慘,成日想搞都唔比:smile_o08:

比算比你搞都係叫你拿拿聲搞掂:smile_o16:

回覆 1# 的帖子

thanks for yr sharing!

don't get it twice la...........danger ga.....:smile_42::smile_39:
引用:
原帖由 ka_siu 於 2009-5-31 02:05 AM 發表 查看引用來源
大約一年前!!有老死生日BBQ(當時識佢果陣我條女唔係到,因為佢極度唔鍾意我其中一個FD,佢打死都唔去)

佢係一個文員,平時反工會著OL裝,但平時出街就會著得好SEXY(佢亦都有男友)

識佢第一日係成班FD BBQ 係一個好 ...

條女靚唔靚先?

多謝樓主分享.........加油呀:smile_47:

引用:
原帖由 big_student 於 2009-6-2 03:15 AM 發表 查看引用來源
條女靚唔靚先?
都幾好樣架,身材唔差添,我比佢有80分:smile_47:

引用:
原帖由 ka_siu 於 2009-5-31 02:05 AM 發表 查看引用來源
大約一年前!!有老死生日BBQ(當時識佢果陣我條女唔係到,因為佢極度唔鍾意我其中一個FD,佢打死都唔去)

佢係一個文員,平時反工會著OL裝,但平時出街就會著得好SEXY(佢亦都有男友)

識佢第一日係成班FD BBQ 係一個好 ...
條女應該係出黎玩慣o既人

回覆 1# 的帖子

得一之後 通常都會想二:smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆