上一頁下一頁
發新話題

皇后大道

收藏  |  訂閱
44  5.1k

我覺得價錢ok喎
最緊要開心~

thx for sharing

thanks for sharing!!!!

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-5-29 05:00 PM 發表 查看引用來源
我覺得價錢ok喎
最緊要開心~
師兄幾時帶我去闖盪江湖

多謝絕ching皇后報告

285床尾. No way!!!:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 SPIRULINA 於 2009-5-29 12:37 AM 發表 查看引用來源
琴日我都想去mark个 111 ge, 但去到旺角, 嘩, 排隊條龍都見唔到條尾,走人.
今日上去,剛巧bg 得閒, 眼大大, 笑容可加,手掌有肉, 推油一流, 力度適中,
整体part 1 滿意, part 2 無格手, 完事後細心清理 ( 好多 ...
Do U mean 111 ?? i tried b4, no good wor ???

引用:
原帖由 soman214 於 2009-5-28 11:44 PM 發表 查看引用來源
今日試左個場
地方都幾乾淨, 個池都ok, 但係當然唔係可以同水都比啦

想mark 111, 但係上緊鐘, 要等2 小時.
咁求其叫佢揀個皇后式, 技師都唔錯, 幾得意

part 1 幾好, 有熱石, 幾舒服
part 2 床尾, 我覺得冇咩 ...
\

rmb 285 will get a coupon ( except weeks 5/6/7 )

引用:
原帖由 soman214 於 2009-5-29 04:24 PM 發表 查看引用來源

幾得意
按得幾好, 所以我覺得ok 喎
我好怕去d 細場, 又冇池, d 野又dirty

見咁多師兄話呢個價唔抵, 咁不如大家分享下邊間抵呀
講下價錢, 環境, 服務咁
rmb 285 for queen style is very good ( esp when u get the coupon for 98 ?? ) during weekday.

引用:
原帖由 AnotherQ 於 2009-5-30 09:53 AM 發表 查看引用來源

rmb 285 for queen style is very good ( esp when u get the coupon for 98 ?? ) during weekday.
我果日假期就冇coupon 送

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆