上一頁下一頁
發新話題

第一次CA東x光豬k出3Q口爆之旅

收藏  |  訂閱
460  13.5k

引用:
原帖由 roland-moon 於 2009-5-14 12:24 AM 發表 查看引用來源

哦.........同人爭玩具:smile_38: :smile_38: :smile_30:
哈哈, 多謝佢讓條女比我呀
原來條女有個妹, 都係差吾多樣0架, 我上到酒店房條女比相我睇先知, 佢話佢個妹仲識跳鋼管舞添呀! 如果早D知一定叫佢打比佢個妹, 叫佢過埋嚟k房玩啦!:smile_35:

引用:
原帖由 roland-moon 於 2009-5-14 12:25 AM 發表 查看引用來源

晚安啦:smile_15:
咁早就訓呀, 88:smile_15:

多謝報告

好正好玩, 下次試下ca 光豬團先

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-5-14 12:25 AM 發表 查看引用來源

我諗暫時5月都吾會再出動0架喇, 無時間呀, 頂多可能近近地去下沙灣!
6月啦, 6月我生日應該會上去威下
預祝強哥生日快樂.事事如意:smile_38:

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-5-14 12:26 AM 發表 查看引用來源

係喎, 都未有時間問你, 你條女0個晚表現如何呀??
我同個女女都成晚頭痛 , 仲要係天旋地轉果種 ....
果晚口爆一野 , 做多一 Q 就訓到死豬咁 .... 唉
Total 1Q半

引用:
原帖由 Moussa 於 2009-5-14 12:33 AM 發表 查看引用來源

預祝強哥生日快樂.事事如意:smile_38:  
嘩! 有排喎, 仲有成個月呀

引用:
原帖由 pccw123 於 2009-5-14 12:33 AM 發表 查看引用來源

我同個女女都成晚頭痛 , 仲要係天旋地轉果種 ....
果晚口爆一野 , 做多一 Q 就訓到死豬咁 .... 唉
Total 1Q半
吾通真係有假酒??
你同教皇都話wing wing地

多謝c-hing第一次CA東X光豬K出3Q口爆之旅報告...c-hing報告精彩詳細...但真係好長...c-hing講到好似好正咁喎...攪到我都想去玩...:smile_30::smile_30::smile_38:

多謝ching分享:smile_40:

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-5-14 12:35 AM 發表 查看引用來源

吾通真係有假酒??
你同教皇都話wing wing地
可能喺送嗰D有問題:smile_27: ,個report寫得幾好喎,你幾時生日呀,又整番轉呢:smile_47: :smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆