上一頁下一頁
發新話題

15,16/5 開心好玩C P有錢佬團,詳情請看第一頁(第九版)

收藏  |  訂閱
745  19.0k

引用:
原帖由 嘭嘭聲 於 2009-5-5 05:17 PM 發表 查看引用來源
我咪 1/5 你對面房果條四眼仔囉, 下次再搵你飲杯 !

未夠 50 分果個呀 !
ching都係差幾分, 好快

引用:
原帖由 alpine 於 2009-5-5 05:21 PM 發表 查看引用來源

ching都係差幾分, 好快
不過我當晚都有抄 R 團長牌, 我有入過你地房, 真係女多過仔好多, 我仲同伏特加, 明動兩位師兄飲左杯, 不過師兄你可能冇留意 !以為有條傻佬入左黎唔知做咩 !:smile_30:

引用:
原帖由 嘭嘭聲 於 2009-5-5 05:27 PM 發表 查看引用來源

不過我當晚都有抄 R 團長牌, 我有入過你地房, 真係女多過仔好多, 我仲同伏特加, 明動兩位師兄飲左杯, 不過師兄你可能冇留意 !以為有條傻佬入左黎唔知做咩 !:smile_30:
個晚都好多ching, 所以我都唔知邊個係邊個, 但你可以同伏特加飲左杯, 應該都係好早既事:smile_13:

引用:
原帖由 嘭嘭聲 於 2009-5-5 05:27 PM 發表

女多,因為多神人, 多情債, 多細妹, 多表姐妹, 多靚仔(唔係講我),就係錢唔多(呢個係講我), 放心我成日都好似傻佬甘比人捉入其他房玩, 由其比佢知我就係D台 R....入親去都起碼一人敬一杯,先再劈幾板, 最高紀錄, 一晚5間房未計自己間房打地莊, 重要5間都唔同酒....啤,紅,白,威茶, 純威.....真係死得人....

引用:
原帖由 alpine 於 2009-5-5 05:33 PM 發表 查看引用來源

個晚都好多ching, 所以我都唔知邊個係邊個, 但你可以同伏特加飲左杯, 應該都係好早既事:smile_13:
係呀 ! 大概十點左右啦, 不過前後都同伏特加飲左兩杯 !

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-5-5 05:37 PM 發表 查看引用來源

女多,因為多神人, 多情債, 多細妹, 多表姐妹, 多靚仔(唔係講我),就係錢唔多(呢個係講我), 放心我成日都好似傻佬甘比人捉入其他房玩, 由其比佢知我就係D台 R....入親去都起碼一人敬一杯,先再劈幾板, 最高紀錄, 一 ...
得既 ! 一睇你個帥哥就知你"千杯不醉" 啦 ! 仲好多女圍你添 :smile_30:

引用:
原帖由 嘭嘭聲 於 2009-5-5 05:27 PM 發表 查看引用來源

死啦
又真係一D印象都冇
:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 CP伏特加 於 2009-5-5 05:43 PM 發表 查看引用來源

死啦
又真係一D印象都冇
wakakaka, 都話左你眼訓, 乜都唔記得:smile_03:
下次唔好表姐癲:smile_44:

引用:
原帖由 CP伏特加 於 2009-5-5 05:43 PM 發表

死啦
又真係一D印象都冇
都叫左你下次帶個HDD去架啦....成日斷片...HAHAH....點呀過唔過到關呀?

引用:
原帖由 嘭嘭聲 於 2009-5-5 05:42 PM 發表 查看引用來源

得既 ! 一睇你個帥哥就知你"千杯不醉" 啦 ! 仲好多女圍你添 :smile_30:
係架
因為團長有禮貌囉:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆