上一頁下一頁
發新話題

0428 沙灣開心報告

收藏  |  訂閱
334  8.3k

o.....very nice   thanks

It is very good and very detailing report....
I will support sha wan again..especially Happy Bar ar,,ha....

引用:
原帖由 wataru 於 2009-4-30 04:40 PM 發表 查看引用來源

你又唔黎玩﹗睇完便知道你唔黎既後悔﹗﹗﹗﹗
已經後悔緊啦!
你地玩我咁淫殘, 我又錯過左喇!
吾知點解, 次次去沙灣坐我台0個D都咁岩係湖南0架喎

引用:
原帖由 孤獨的老狼 於 2009-4-30 06:48 PM 發表 查看引用來源
藍毛團長好儘責!!
係囉, 雖然我吾係跟過藍毛好多次, 不過次次去都好開心咁走

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-4-30 11:37 PM 發表

已經後悔緊啦!
我邊有淫賤﹐系睡魔玩先﹐我地先有機會入位姐﹗﹗﹗﹗:smile_04: :smile_04:

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-4-30 11:37 PM 發表 查看引用來源

已經後悔緊啦!
沒計啦~!~!~!

請都請唔都你來~!~!~!

多謝水哥~!~!~!:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 生蔥 於 2009-4-30 11:51 PM 發表

沒計啦~!~!~!

請都請唔都你來~!~!~!
超﹗你都系即興﹐你有諗過叫小強咩﹗﹗﹗

引用:
原帖由 生蔥 於 2009-4-30 11:52 PM 發表
多謝水哥~!~!~!:smile_38: :smile_38: :smile_38:
唔使多謝啦﹗﹗﹗下一次叫你條女自願比我JA便得啦﹗﹗﹗

或者下一次搵條惠州妹小下﹗﹗﹗:smile_04: :smile_04:

水哥開心就得啦~!~!~!:smile_38:

我地陪襯架啦~!~!~!:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆