上一頁下一頁
發新話題

陽光一週年報導

收藏  |  訂閱
76  5.7k

引用:
原帖由 intelwong 於 2009-4-30 02:47 AM 發表 查看引用來源

你on撚9架?
你咁大反應 ... 唔通芺蓉集團你有股份

tks sharing :smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 nokia8110 於 2009-4-29 01:39 PM 發表 查看引用來源
陽光同芙蓉真係啲女幾好都無用,服務其差,尤其啲部長,完全係寸,唔尻踩人又催入房,已經抵制佢好耐,鬼唔望俾KO掃場,諗諗下把心一橫,一個星期上KO網舉報兩三次先,再向深圳政府網投訴個場有傷風化, ...
唔知做乜差嘢,
成撚日都係度攪事

回覆 1# 的帖子

多謝ching詳盡報告

tks  report

回覆 33# 的帖子

多謝你嘅鼓勵,因為你所以我已經舉報咗,可能無用,但有幾個FD都話一齊做,希望可以多啲唔同人報令到有關當局唔做嘢唔得啦,隔日再報多次先

don't understand . aeroplane sauna promotion is like the nightclub.
and , any photo of the js.

引用:
原帖由 nokia8110 於 2009-4-30 02:41 PM 發表 查看引用來源
多謝你嘅鼓勵,因為你所以我已經舉報咗,可能無用,但有幾個FD都話一齊做,希望可以多啲唔同人報令到有關當局唔做嘢唔得啦,隔日再報多次先
死屎忽鬼, 玩黎出玩玩到你咁屎忽, o個場唔得未black list唔好撚去low

多謝ching詳盡報告 :smile_38:

引用:
原帖由 nokia8110 於 2009-4-30 02:41 PM 發表 查看引用來源
你都on 9,你同我地呢度d 版友一樣都係去玩之人,有咩理由自己唔鍾意個場又搞到其他師兄冇得玩呀?
你唔好話俾人聽你唔滾唔浦呀?!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆