上一頁下一頁
發新話題

原來男友同我拍拖10個月..只系為左做愛...

收藏  |  訂閱
112  9.0k

引用:
原帖由 SIu_tszBB-3- 於 2009-4-27 04:59 PM 發表 查看引用來源

但全部野都系假....好難接受..
:smile_24:當個夢醒左之后...望到個現實..真係好hurt

引用:
原帖由 SIu_tszBB-3- 於 2009-4-27 04:57 PM 發表

我5知..
仲相信呢個世界有好男人....原來全部都系假
有你未遇到je...唔好話無好wo

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-4-27 04:59 PM 發表 查看引用來源
男人..好識用花言巧語去tum 女仔..
:smile_19::smile_35:而偏偏..女仔又好中意聽
個個女仔都中意比人錫..比人保護...
引用:
原帖由 大大LOOK 於 2009-4-27 04:58 PM 發表 查看引用來源

算啦. 起碼le 10個月你都有開心過丫....
咁又系既...

引用:
原帖由 SIu_tszBB-3- 於 27/4/2009 04:54 PM 發表 查看引用來源

玩人地感情...玩夠就講拜拜..
我又唔係有心玩佢感情, 只係佢鍾意我, 但我只鍾意佢 body 啫 :smile_39: :smile_13:

引用:
原帖由 SIu_tszBB-3- 於 2009-4-27 05:02 PM 發表 查看引用來源

個個女仔都中意比人錫..比人保護...

..
咁又吾可以太過依賴人ge..
:smile_46:女仔都要學識自主同獨立ga 嘛
引用:
原帖由 水大人 於 2009-4-27 05:04 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=201097113&ptid=9566908][/url]

我又唔係有心玩佢感情, 只係佢鍾意我, 但我只鍾意佢 body 啫 :smile_39: :smile_13:
放手,,,放開所有

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-4-27 05:00 PM 發表 查看引用來源

有你未遇到je...唔好話無好wo
咁我未遇到姐系我冇喇!
系我眼中全部男仔都系為左做愛先同人拍拖!!!
引用:
原帖由 lazycute 於 2009-4-27 05:00 PM 發表 查看引用來源
:smile_24:當個夢醒左之后...望到個現實..真係好hurt
個陣佢仲話自己心臟有問題...懶偉大要同我分手......
原來系個笑話...
引用:
原帖由 maci11 於 2009-4-27 05:00 PM 發表 查看引用來源

晴天霹靂...但耍震作呀!!!:smile_34:
我知道~多謝你

引用:
原帖由 SIu_tszBB-3- 於 2009-4-27 04:59 PM 發表 查看引用來源

但全部野都系假....好難接受..
我覺得好好笑...
人地話係假你就以為真係假???
你唔比人地本身講係假呢句說話本身都係假????
可能佢呃你佢有病..又可能佢有病所以呃你..又可能佢呃你佢有病係呃你...又又可能佢呃你話呃你有病係呃你....
你信邊樣??????

引用:
原帖由 SIu_tszBB-3- 於 2009-4-27 05:05 PM 發表 查看引用來源

個陣佢仲話自己心臟有問題...懶偉大要同我分手......
原來系個笑話...

真係几好笑.. :smile_46:佢都辛苦wor..為分手諗咁多

tomorrow is another day
the best is yet to come:smile_44:

引用:
原帖由 maci11 於 2009-4-27 05:06 PM 發表 查看引用來源
tomorrow is another day
the best is yet to come:smile_44:
:smile_46:認同...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆