上一頁下一頁
發新話題

今晚同條仔do野後有野想講

收藏  |  訂閱
118  27.4k

引用:
原帖由 `★S!u嵐 於 2009-4-26 03:12 AM 發表 查看引用來源

=.=''唔想就無事架啦我....呠

貞潔的等男友飽-3-''!
小嵐嵐....係人都知你一定想...

樓主真幸福
支持支持

呢d咪係真真正正既回憶囉,既然咁high,第日再插過囉。。。

引用:
原帖由 mnlo 於 2009-4-26 02:08 AM 發表
打完出黎舒服哂.
哈哈~!!:smile_30::smile_30:
我都舒服哂

引用:
原帖由 mnlo 於 26-4-2009 02:08 發表 查看引用來源
今晚上我條仔屋企執屋同買外賣一齊食, 睇左陣小兒科後. 佢又播4仔. 緊係知佢乜事啦. 睇睇下佢真係開始搞我, 我話唔好嚮廳搞啦. 佢唔理我, 係咁伸手入我衫入面. 猛咁摸我個胸. 摸到我都唔理得咁多. 果陣窗簾已拉埋. 摸 ...
今晚high :smile_46:  平時唔high :smile_35: ...作死:smile_13:

引用:
原帖由 mnlo 於 2009-4-26 02:08 發表 查看引用來源
今晚上我條仔屋企執屋同買外賣一齊食, 睇左陣小兒科後. 佢又播4仔. 緊係知佢乜事啦. 睇睇下佢真係開始搞我, 我話唔好嚮廳搞啦. 佢唔理我, 係咁伸手入我衫入面. 猛咁摸我個胸. 摸到我都唔理得咁多. 果陣窗簾已拉埋. 摸 ...
好多 cd-rom 都睇住妳個post.. . 打完出黎舒服哂. :smile_03: :smile_03: :smile_03:

人生意雖盡歡~~

引用:
原帖由 mnlo 於 2009-4-26 02:08 發表 查看引用來源
登你開心啦..

同條仔玩到咁開心,

又可以同我地分享...

訓得著喇????:smile_38: :smile_38: :smile_38:

食得飽飽真係好 ^0^
不過你男友鍾意亂黎...又好似少左D 樂趣

食得甘好味.更要講出來分享。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆