上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經俠侶 異笆邑

收藏  |  訂閱
750  6.3k

引用:
原帖由 薰衣草. 於 2009-4-21 02:15 AM 發表

咁禾地張兩間房打通佢....用嚟開p 啦:smile_30: :smile_30:
發生咩事都好...冇話arm定錯...
最緊要...係開心..好冇?

頂唔字:smile_27: 都係:smile_43: 訓先喇:smile_13:

多謝哂撐禾ge院友 ....早抖喇咁多位:smile_15: :smile_15:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-4-21 02:18 AM 發表

你都要橕我丫....:smile_40:
當然...:smile_38: 下次又搶返間比你...:smile_30:

引用:
原帖由 心大人 於 2009-4-21 02:19 AM 發表

咁咪得囉..一正一負...冇哂衝突
咁你要帶字我喇...:smile_40: :smile_30:

引用:
原帖由 心大人 於 2009-4-21 02:18 AM 發表 查看引用來源

暫時係張相囉:smile_13:
我又未見過妳:smile_13:
不過食得是福都幾吸引架:smile_40:
哈哈.........以為用肥嘟嘟相, d人唔會有期望
而家用張咁索, 出黎見到係豬扒, 實嚇走曬....:smile_30: :smile_30:

都係唔用得耐...

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-4-21 02:19 AM 發表 查看引用來源

發生咩事都好...冇話arm定錯...
最緊要...係開心..好冇?
禾知架喇....所以頭先至會閃左去姐:smile_13:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-4-21 02:22 AM 發表 查看引用來源

咁你要帶字我喇...:smile_40: :smile_30:
咁我而家就去一條龍先...來吧

引用:
原帖由 薰衣草. 於 2009-4-21 02:20 AM 發表 查看引用來源
頂唔字:smile_27: 都係:smile_43: 訓先喇:smile_13:

多謝哂撐禾ge院友 ....早抖喇咁多位:smile_15: :smile_15:
早抖啦, 草草, sweet dream

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-4-21 02:22 AM 發表

哈哈.........以為用肥嘟嘟相, d人唔會有期望
而家用張咁索, 出黎見到係豬扒, 實嚇走曬....:smile_30: :smile_30:

都係唔用得耐...
你係度散播煙幕

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-4-21 02:18 AM 發表 查看引用來源

你都要橕我丫....:smile_40:
禾一定橕你架:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆