上一頁下一頁
發新話題

第 1 次發帖 --- 在陌生人的車上 (UPDATED)

收藏  |  訂閱
106  9.1k

我0個次飲得多, 都係軟左幾次, 最後無力谷精射唔到添...hahahaha...玩咁耐第二次發生0係我身上~!!

引用:
原帖由 top-gun-gun 於 2009-4-6 04:10 PM 發表 查看引用來源
我0個次飲得多, 都係軟左幾次, 最後無力谷精射唔到添...hahahaha...玩咁耐第二次發生0係我身上~!!
其實我都唔知點解佢會埋門一腳軟左:smile_39:

引用:
原帖由 亂交G宴 於 2009-4-6 03:54 PM 發表 查看引用來源

咁樣會方便 d 讀者去睇既....
不過麻煩在妳每次加完野都要改一改個 topic 話比人知架 ~
唔係好多小朋友都唔會知....重會不停 order 妳繼續下集囉 ~
唔該晒呀!我改左喇 THANKS!
咁你滿足左未呀?

引用:
原帖由 薇拉 於 2009-4-6 04:09 PM 發表

我唔想死住
so bad ar u....
may be he only hit ur patpat after he knew that

都唔知話好定唔好...
明明自己好想要...但係佢又唔得..
不過倒番轉黎睇又無對唔住你男友....:smile_39:

引用:
原帖由 薇拉 於 2009-4-6 04:11 PM 發表 查看引用來源

其實我都唔知點解佢會埋門一腳軟左:smile_39:
因為酒精囉.....
我次次對住d "妹妹"都係又大頭, 又硬....
但0個次就真係充唔到血, 硬唔到....
咁, 又試左半硬就插入去, 係插到既, 但都係硬唔到.....

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-4-6 04:16 PM 發表 查看引用來源

so bad ar u....
may be he only hit ur patpat after he knew that
佢知道左肯定即時飛左我:')
我初初識佢以為佢唔係太 CARE 我呢 D
原來佢佔有慾好強架

引用:
原帖由 薇拉 於 2009-4-6 04:18 PM 發表

佢知道左肯定即時飛左我:')
我初初識佢以為佢唔係太 CARE 我呢 D
原來佢佔有慾好強架
有時愛同佔有慾係正比ge...唔愛你個時就咩佔有慾都無啦

引用:
原帖由 baby52030 於 2009-4-6 04:16 PM 發表 查看引用來源
都唔知話好定唔好...
明明自己好想要...但係佢又唔得..
不過倒番轉黎睇又無對唔住你男友....:smile_39:
我覺得係好事~
因為而家諗返果期玩得太過火
亂咁黎其實好危險

引用:
原帖由 薇拉 於 2009-4-6 04:15 PM 發表 查看引用來源

唔該晒呀!我改左喇 THANKS!
咁你滿足左未呀?
妳睇到我出 post 叫左未 ?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆