上一頁下一頁
發新話題

徵朋友*♡吃,喝,玩,樂,吹水♡R463♡ 5月盛事 恭喜掌門小櫻嫁得出喇

收藏  |  訂閱
736  6.6k

引用:
原帖由 我係三小姐 於 2009-4-5 02:22 AM 發表 查看引用來源
:smile_13: 會唔會叫埋我架~:smile_13: :smile_40:
冰樹擺呀~:smile_41: 你地幾時決定既啫~
係囉  我都唔知有冇份:smile_13:

引用:
原帖由 我係三小姐 於 2009-4-5 02:22 AM 發表 查看引用來源
:smile_13: 會唔會叫埋我架~:smile_13: :smile_40:
冰樹擺呀~:smile_41: 你地幾時決定既啫~
大陸啦 親戚多呀嘛
香港冇咩親戚呀~~~
幾時....想結果時:smile_30:

引用:
原帖由 蜜桃小櫻~小狼 於 2009-4-5 02:30 AM 發表 查看引用來源

大陸啦 親戚多呀嘛
香港冇咩親戚呀~~~
即係幾時 噚日呀:smile_27: :smile_30:

引用:
原帖由 darlun 於 2009-4-5 02:35 AM 發表 查看引用來源
即係幾時 噚日呀:smile_27: :smile_30:
我同你講既野 你都唔好好記住:smile_39:

引用:
原帖由 蜜桃小櫻~小狼 於 2009-4-5 02:37 AM 發表 查看引用來源

我同你講既野 你都唔好好記住:smile_39:
哈哈 你屎去訓吧啦:smile_30:

引用:
原帖由 darlun 於 2009-4-5 02:39 AM 發表 查看引用來源
哈哈 你屎去訓吧啦:smile_30:
你有排都唔屎訓啦~~懶豬 明天又唔知幾點起身:smile_30: :smile_43:

引用:
原帖由 蜜桃小櫻~小狼 於 2009-4-5 02:30 AM 發表 查看引用來源

大陸啦 親戚多呀嘛
香港冇咩親戚呀~~~
明白!~

引用:
原帖由 darlun 於 2009-4-5 02:30 AM 發表 查看引用來源
係囉  我都唔知有冇份:smile_13:
典會矛你份~

引用:
原帖由 我係三小姐 於 2009-4-5 02:47 AM 發表 查看引用來源
典會矛你份~
冇就冇喇 :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 蜜桃小櫻~小狼 於 2009-4-5 01:39 AM 發表 查看引用來源

book定先呀嘛 一陣你走佬呀:smile_30:
恭喜掌門baby~~  :smile_40::smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆