上一頁下一頁
發新話題

好想認識30-40歲的你, 不論男女,歡迎入黎, 齊齊談談情, 吹吹水!

收藏  |  訂閱
770  8.1k

Rose 想問下係你自已覺得有問題要減,定係朋友聳湧呢?:smile_41:

引用:
原帖由 露絲瑪利 於 2009-4-5 01:39 AM 發表 查看引用來源

唉!
實不相瞞!
我d錢洗哂係減肥度了, 我join左某公司的減肥course
e家先識伸笨~~~:smile_42:
完全冇料到!!!:smile_27:
最睇唔過眼兩樣野:
1.聘請本身瘦嘅人去拍廣告。
2.狹角頸令廣告女再瘦D:smile_30:

另外巴士個日日跳廣告勁煩:smile_22:

引用:
原帖由 billy/ccl 於 2009-4-5 01:47 AM 發表 查看引用來源
Rose 想問下係你自已覺得有問題要減,定係朋友聳湧呢?:smile_41:
both都有
but去減肥公司係我自己既決定!!:smile_42:

引用:
原帖由 露絲瑪利 於 2009-4-5 01:46 AM 發表 查看引用來源

周圍聞做代言人戈間呀
ELYZE!!!
典解你會揀呢間既~:smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 我係三小姐 於 2009-4-5 01:49 AM 發表 查看引用來源
典解你會揀呢間既~:smile_41: :smile_41:
因為我之前係呢間既姊妹公司度做laser脫毛,覺得好滿意

引用:
原帖由 露絲瑪利 於 2009-4-5 01:52 AM 發表 查看引用來源

因為我之前係呢間既姊妹公司度做laser脫毛,覺得好滿意
oic~其實想減肥都唔一定要靠果d減肥公司架~:smile_13:

引用:
原帖由 我係三小姐 於 2009-4-5 01:57 AM 發表 查看引用來源
oic~其實想減肥都唔一定要靠果d減肥公司架~:smile_13:
我知道了
我e家咪隔日跑步囉, 每次跑45mins,:smile_22:
不過最至命傷係我戒唔倒口:smile_42:

老三, 想問下你點先儲倒d金弊架?

引用:
原帖由 露絲瑪利 於 2009-4-5 01:59 AM 發表 查看引用來源

我知道了
我e家咪隔日跑步囉, 每次跑45mins,:smile_22:
不過最至命傷係我戒唔倒口:smile_42:
:smile_13: 貢唔得架啵~介唔到口~:smile_40:

引用:
原帖由 露絲瑪利 於 2009-4-5 02:02 AM 發表 查看引用來源
老三, 想問下你點先儲倒d金弊架?
去玩論壇果d遊戲答岩問題就有架喇~:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆