上一頁下一頁
發新話題

同女朋友做愛開始有d感覺

收藏  |  訂閱
77  8.1k

引用:
原帖由 superstar21 於 2009-4-2 11:21 AM 發表
同佢傾下啦..

性應是你兩人的事... 唔傾無人幫到你...
樓主想找多個人分擔ar

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-4-2 11:35 AM 發表 查看引用來源

樓主想找多個人分擔ar
分擔咩???  搵SP分擔..:smile_13: :smile_13:

性點可以同愛分開架..:smile_39: :smile_39:

正常al:smile_13:

引用:
原帖由 ~~慧~~ 於 2009-4-2 11:02 AM 發表 查看引用來源

琴晚都好似見到你wo~
/\/\
唔係掛 ~
未到七月喎......

引用:
原帖由 亂交G宴 於 2009-4-2 12:19 PM 發表 查看引用來源

唔係掛 ~
未到七月喎......
哈哈~
可能夜左有o的眼花啦~
keke~

引用:
原帖由 superstar21 於 2009-4-2 11:40 AM 發表

分擔咩???  搵SP分擔..:smile_13: :smile_13:

性點可以同愛分開架..:smile_39: :smile_39:
SP ge 用途米可以將性同愛分開/lo:smile_13:

酒精,或是一種不錯的催情劑吧.適量就夠,5、6分醉意最好.......營造當時氣氛也重要!
當晚出去食吓飯,買份小禮物,溫柔d,食吓,傾吓,飲吓,返到屋企慢慢唻,浸吓浴或shower........
再唔得,嘗試在出埠時再重新引導過........祝你成功!
:smile_40: :smile_40: :smile_40:
性生活確重要.........維繫關係靈葯.

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-4-2 12:31 PM 發表 查看引用來源

SP ge 用途米可以將性同愛分開/lo:smile_13:
男人係咪可以架????:smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 superstar21 於 2009-4-2 12:50 PM 發表

男人係咪可以架????:smile_41: :smile_41:
得掛...唔係都唔會有咁多人有sp:smile_13:

:smile_45: 梗係唔好特登搵啦~
慢慢夾囉:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆