上一頁下一頁
發新話題

男友的性要求

收藏  |  訂閱
119  16.6k

引用:
原帖由 akroot 於 2009-3-24 04:41 PM 發表 查看引用來源佢係打巷戰唔係打野戰, 係有分別架:smile_30:  
打野戰好過打巷戰

引用:
原帖由 閃兒 於 2009-3-24 04:50 PM 發表 查看引用來源打野戰又好打巷戰又好,接受到咪情趣,接受唔到咪變態囉 有 D 人連打飛機或者口爆都覺得變態架,冇所謂既岩或錯只係你睇我 OPEN,我睇你保守之嘛 所以樓主冇錯,樓主男友再逼既話就係錯
我係男,我以前ex都成日暗示叫我打野戰,反而我唔想打,因為成日覺得好似有人昅住咁

引用:
原帖由 milkduck 於 2009-3-24 04:54 PM 發表 查看引用來源

我係男,我以前ex都成日暗示叫我打野戰,反而我唔想打,因為成日覺得好似有人昅住咁
原來你係男仔~

巷戰就係驚俾人撞破所以先刺激,但好似樓主咁堅係俾人撞破左就一 D 都唔好玩了:smile_40:

我係男人都覺得佢唔岩!!!!!!

你男友要求都幾過份...........佢好唔尊重你!!!你無需要配合佢囉:smile_27:

我覺得呢d野冇話變唔變態 最緊要係雙方接受到就ok
但問題係而家你接受唔到 佢仲迫你
咁就係有問題啦!!
如果你表明話唔想,唔鐘意 佢係真係鐘意你ge,佢就會尊嚴你唔會迫你
我覺得你唔洗驚同佢講完會搞到分手
如果真你因為咁而分手ge 佢根本唔係真正鐘意你

ps 我覺得成日做,or打巷戰都算
但唔戴套做呢個真係唔忍得 你得19歲,有左點算?
你一定唔可以再同比佢戴套做啦!!(除非你自己食藥or打針)
因為乜乜體外射,計安全期都係唔可靠
好易有ga!!!

小心呀sis!

我覺得你男朋友當你似發洩工具...
我同我bf一齊2年..
有時佢好想,但我累,佢都無迫我.. 因為我體質比較差,容易累,佢都成日等埋我無咁累先
要求愈黎愈多就正常既,因為人既慾望唔會停止
但係佢會尊重我,我唔想,佢都唔會迫,或者唔會監粗黎

你已經就佢好多啦...
講真你一feel到唔開心,應該停止唔好俾佢唔帶套入..
安全期未必會好準
唔好就哂佢...
好多女仔接受到都唔代表一定全部女仔都接受到
至少係後樓梯  超越kiss同摸  我已經接受唔到
你bf唔識體諒你,淨係掛住理自己舒服
你應該諗清楚,佢到底真係愛你,定係愛你成日就到佢任意妄為

ok 等我解釋下咩叫打巷戰同打野戰啦, 野戰固名思意就係係野外眼就見到有冇人所以打係上來相當安全, 而巷野就係完全見唔到周圍環境打起上來相當危險, 所以相當棘激而樓主個情況明顯就係打巷戰啦

引用:
原帖由 tiffany@baby 於 2009-3-24 04:00 PM 發表
其實除左呢D問題, 佢對我真係唔錯...

有冇D咩方法同佢講, 佢會易D接受, 而唔需要搞到分手呢??
唔係呀?
因為甘就話要分手
呢段感情都唔慌長久

引用:
原帖由 tiffany@baby 於 2009-3-24 02:18 PM 發表 查看引用來源
我同左而家男友半年左右, 佢係我第二個男友, 之前ex只係拍左2個月,
我ex 係第一個同我有sex既男仔, 但次數唔多, 都係7-8次左右.,
之後散左就同左而家呢個男仔一齊...

開始同而家男友一齊果陣, 我既性經驗唔多,  ...
唔好聽佢點,你唔鐘意就要拒絕佢,就算個個女仔都係咁樣唔代表你就一定要係咁,有咗BB佢就叫你去墮胎,到時痛苦的只是你自己

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆