上一頁下一頁
發新話題

我短暫的SP經歷:(小第係新手,唔係100% sex的,可能會悶D,請見諒)

收藏  |  訂閱
46  6.6k

回覆 1# 的帖子

嘩!真係天若有情天亦老,人間正道是萋蒼.我連女友都無,竟然有D人可以.........

keep住聯絡囉
做個普通fd姐
使乜諗咁多姐

你都傻傻地既! 你最好唔好再同佢來往…
………………………………………………
可以…你是可以愛護, 但可以不攝及男女私情及性嗎?
唔用電話會唔會唔係朋友先, 少咗聯絡又唔係朋友呀?
BF返左黎又點呀 ...! 唔可以有朋友既! 你心存歪念嗎?
淡左…咪淡左, 你有本事成虛而入咩? 定還是性幻想呀?

如果我地可以有緣一齊, 我會盡力愛護你一生一世,
如果我唔可以, 我都會護送你去到愛護你的人身邊.

如果…你和妹妹都係一個明事理既人,
是可以互相重新建立光明正大關係的,
試試呀!!! (妹妹畢業後)

同佢傾傾…以前既關係, 如果大家願意的話,
是可以埋係心底裡面, 當係一個美好的回憶!

:smile_34:

so fortune for u to have such experience :smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 情劍 於 2009-3-24 10:46 AM 發表 查看引用來源
你都傻傻地既! 你最好唔好再同佢來往…
………………………………………………
可以…你是可以愛護, 但可以不攝及男女私情及性嗎?
唔用電話會唔會唔係朋友先, 少咗聯絡又唔係朋友呀?
BF返左黎又點呀 ...!  ...
你講得啱,之前的確係我諗多左
我而家可以做既,就係關心佢,同埋將我以前既經驗話比佢知,等佢係警察入面唔洗走我以前既冤枉路。

一個美麗的回憶
支持

引用:
原帖由 micmic1980204 於 2009-3-24 03:46 PM 發表 查看引用來源

你講得啱,之前的確係我諗多左
我而家可以做既,就係關心佢,同埋將我以前既經驗話比佢知,等佢係警察入面唔洗走我以前既冤枉路。
既然你有咁多經驗, 舊既路你一定無可能行,
但對於一個入世未深既人而言, 又會如何呢?
正如當初有人關心過你嗎? 如有...你有接受過嗎?
就是假設有, 活在花花世界中, 有唯能夠清醒呢?

經驗是最大本錢, 但人家為什麼要接受和想信呢?
對方是不是必須通過思巧及分析, 然後會明白呢?
要輸出的究竟是正面的信息? 還是負面的信息呢?
怎樣可以引發出獨立自主的思巧及分析能力呢?

不如咁! 我介紹聽一節目星 空 奇 遇 鐵 達 尼
逢 星 期 一 至 五 晚 21:00 - 00:00 RTHK RADIO 2

如果沒有黑色, 白色會變得明顯嗎?
如果沒有通過思巧及分析, 會真正明白嗎?
如果沒有經驗, 可以學懂思巧及分析嗎?

祝你可以做個好哥哥 努力!!! 加油!!!

:smile_34:

引用:
原帖由 情劍 於 2009-3-24 11:24 PM 發表 查看引用來源

經驗是最大本錢, 但人 ...
麥sir既節目好聽呀~~~
我晚晚都有聽ga~~~
真係學到好多野~

引用:
原帖由 情劍 於 2009-3-24 11:24 PM 發表 查看引用來源

經驗是最大本錢, 但人 ...
thx for your encouragement~:smile_40:
I will la

有人性既post, 唔係一味老作..support

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆