上一頁下一頁
發新話題

點解會咁~~

收藏  |  訂閱
47  4.0k

樓主你好似我咁日日想要.......不過我係男姐......佢都唔會比我咁做....
所以好多時都係自己攪掂......你如果係咁學我自己攪掂啦.....
唔好要佢成日交喇.......又可以係佢面前攪自己......
可能佢睇到咁樣HIGH好多玩耐D呢.........

引用:
原帖由 hkgfjjfun 於 2009-3-19 02:53 PM 發表 查看引用來源
樓主你好似我咁日日想要.......不過我係男姐......佢都唔會比我咁做....
所以好多時都係自己攪掂......你如果係咁學我自己攪掂啦.....
唔好要佢成日交喇.......又可以係佢面前攪自己......
可能佢睇到咁樣HIGH好多 ...
佢一high仲快d出添阿~但係唔high又會軟~
真係麻煩友~~:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 miko321 於 2009-3-19 02:44 PM 發表 查看引用來源

咩套:smile_41:
杜記安全套:smile_42:

引用:
原帖由 jumboleung 於 2009-3-19 10:41 AM 發表
試下煲啲補湯,

加埋魚、蝦、蟹,

飲少少酒,

妳唔好咁狼死!

慢慢啜渾佢全身,

再幫佢吹,

試下用岡本0.03,

既貼身又有真實感,

先嚟坐馬吞棍,

繼而山羊撞樹,

當水到渠成,

...
c兄ge答案好頂引:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 miko321 於 2009-3-19 03:36 PM 發表 查看引用來源

佢一high仲快d出添阿~但係唔high又會軟~
真係麻煩友~~:smile_45: :smile_45:
快就出:smile_19: 慢就軟
都幾麻煩喎......:smile_35:

大家飲小小洒..睇吓4仔..咁應該無問題..祝妳性生活愉快

杜雷絲好似有隻避孕套,可以延長時間既,不妨叫你老公試下。

引用:
原帖由 miko321 於 2009-3-19 11:43 AM 發表 查看引用來源

但係以前我有b果時佢可以日日打飛機...有時重1 日2次:smile_45:
可能打飛機都好過同我搞掛
我宜家同你老公的情況差不多, 老婆生B之后, 我就成個月先同佢做一次, 反而打JJ就有時一日打一次, 老實講我都唔知點解會咁樣:smile_39:

:smile_30: :smile_30: 玩 3 人游气。。。。。

引用:
原帖由 hk_man2009 於 2009-3-21 04:48 PM 發表 查看引用來源

我宜家同你老公的情況差不多, 老婆生B之后, 我就成個月先同佢做一次, 反而打JJ就有時一日打一次, 老實講我都唔知點解會咁樣:smile_39:
係咪打飛機唔洗郁舒服d:smile_41: :smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆