上一頁下一頁
發新話題

我想你快d射.. 射落我個咀度..

收藏  |  訂閱
131  13.4k

引用:
原帖由 Miranda.Kerr 於 2009-3-18 12:49 PM 發表 查看引用來源
我自問係一個性慾唔強既女人, 但係feel一到, 點都阻止唔到我..:smile_40:  但係如果我無feel.. 而SP又有需要, 我就一定會好好咁用咀仔去服侍佢..

有次SP同我send msg, 話佢返緊工.. 傾傾下個衰野就忍唔到講咸濕 ...
入黎support下你先,記得比人顏射果時要小心個妝:smile_30:

引用:
原帖由 touchit 於 2009-3-18 01:33 PM 發表
多謝晒喎!仲有冇添呀?
多謝支持ar~ 留返下次la

引用:
原帖由 vsvm 於 2009-3-18 01:36 PM 發表

正....支持miranda
多謝支持ar

thx for sharing

引用:
原帖由 goodgoodsp 於 2009-3-18 01:40 PM 發表
每次我聽到我sp講呢句, 就會好乖咁射哂俾佢
good,真係乖仔

引用:
原帖由 菲立斯 於 2009-3-18 01:43 PM 發表

入黎support下你先,記得比人顏射果時要小心個妝:smile_30:
多謝支持bor  我唔化妝ga~

引用:
原帖由 Miranda.Kerr 於 2009-3-18 12:49 PM 發表 查看引用來源
我自問係一個性慾唔強既女人, 但係feel一到, 點都阻止唔到我..:smile_40:  但係如果我無feel.. 而SP又有需要, 我就一定會好好咁用咀仔去服侍佢..

有次SP同我send msg, 話佢返緊工.. 傾傾下個衰野就忍唔到講咸濕 ...
妳果然好有口齒
又出一個post
仲要係一個比一個精彩

十扑

引用:
原帖由 american1234 於 2009-3-18 01:47 PM 發表

妳果然好有口齒
又出一個post
仲要係一個比一個精彩

十扑
hehe,緊係la,講得出做得到

:smile_47: :smile_47: :smile_47: 出埋震旦添........朱奶加精好唔好飲

引用:
原帖由 Miranda.Kerr 於 2009-3-18 01:47 PM 發表 查看引用來源

多謝支持bor  我唔化妝ga~
素顏咁堅??原汁原味.....唔知你係咩味呢:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆