上一頁下一頁
發新話題

馬鞍山郊野公園

收藏  |  訂閱
46  9.4k

引用:
原帖由 lipailam 於 2009-3-19 02:19 AM 發表 查看引用來源

係囉~~ 唔知您閃咗去邊:smile_41:

其實已經唔算多喇!!!

最近我都上少咗嚟吹水, 唔咪嘅話可能有4萬5~6左右呱:smile_04:
已經好誇了,咁多分~~工作忙,都冇乜點上網~~~

引用:
原帖由 二手客 於 2009-3-19 02:47 AM 發表
知道了~~~:smile_13:
知錯能改,算啦你!

引用:
原帖由 二手客 於 2009-3-18 02:30 AM 發表 查看引用來源
hihi,各位大師兄/姐,都好耐冇上討論區,post下剛剛女友同我車震經過,打得唔好請勿見怪:smile_35: :smile_35: !!!!!!今晚同女友去左西貢食糖水,咁佢著左條超短迷你裙加白色t-back,加埋對boot,好鬼正,行去滿記時,已經好 ...
thanks for sharing.

打野戰好玩喎, 激呀!!

good story , man !!!

口爆.  very good:smile_30:

引用:
原帖由 二手客 於 2009-3-18 02:30 AM 發表 查看引用來源
hihi,各位大師兄/姐,都好耐冇上討論區,post下剛剛女友同我車震經過,打得唔好請勿見怪:smile_35: :smile_35: !!!!!!今晚同女友去左西貢食糖水,咁佢著左條超短迷你裙加白色t-back,加埋對boot,好鬼正,行去滿記時,已經好 ...
thanks for sharing.:smile_45:

引用:
原帖由 ykdeng0064 於 2009-3-19 12:20 PM 發表 查看引用來源
打野戰好玩喎, 激呀!!
車震又真係好刺激架~~~~

車震,,,,,,整dirty架車~又要cleaning!麻煩
我都係中意係張床多d

:') :') :') :')

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆