上一頁下一頁
發新話題

純發洩: 女友成日唔肯同我做....我終於做錯事了...

收藏  |  訂閱
495  49.2k

引用:
原帖由 甜蜜情人 於 2009-3-13 05:52 PM 發表 查看引用來源

baby~~~依家係樓主想用但人地唔比佢用呀~~~
樓主真係要好好諗下~:smile_24:
:smile_47:搵個第二個gf/ 偷食.../ sp / ons / sl / 食自己/ 同女朋友玩一次老強,,/ 調教女朋友
:smile_46::smile_46:樓主睇下邊個岩洗

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-3-13 05:50 PM 發表 查看引用來源
我記得係飲飲食食都有見到你
:smile_30::smile_30:用都沒用過...點生仔..
:smile_44:呢下真係沒X用啦
係....我係好多page都會出現.....
我有寫好多食評...
又有係呢度出現...

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-3-13 05:54 PM 發表 查看引用來源
:smile_47:搵個第二個gf/ 偷食.../ sp / ons / sl / 食自己/ 同女朋友玩一次老強,,/ 調教女朋友
衰妹~~~
唔好教壞人呀~:smile_47:

引用:
原帖由 甜蜜情人 於 2009-3-13 05:50 PM 發表 查看引用來源

想知道點解既
唔想男朋友唔開心
而且自己覺得應該冇人要...
所以打消咗

引用:
原帖由 甜蜜情人 於 2009-3-13 05:56 PM 發表 查看引用來源

衰妹~~~
唔好教壞人呀~:smile_47:
:smile_47::smile_47:我沒啊...
:smile_46:等我自己都搵個先
引用:
原帖由 milkoilbread 於 2009-3-13 05:55 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=194913234&ptid=9260631][/url]

係....我係好多page都會出現.....
我有寫好多食評...
又有係呢度出現...
我前排都係果度出左個post,.,
V

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-3-13 05:54 PM 發表 查看引用來源
好多都好似好岩用....樓主諗下啦

引用:
原帖由 milkoilbread 於 2009-3-13 05:56 PM 發表 查看引用來源

唔想男朋友唔開心
所以打消咗
前者都ok既~~~
後者就唔洗擔心~一定有人要~
不過你要睇彩數,會唔會搵到個好既sp~

引用:
原帖由 milkoilbread 於 2009-3-13 05:57 PM 發表 查看引用來源

好多都好似好岩用....樓主諗下啦
:smile_47::smile_46:係啊..我都覺得好岩..
首試偷食..再調教

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-3-13 05:57 PM 發表 查看引用來源
:smile_47::smile_47:我沒啊...
:smile_46:等我自己都搵個先

V
貢我之前都有sp......:smile_47:

引用:
原帖由 milkoilbread 於 2009-3-13 17:56 發表 查看引用來源

唔想男朋友唔開心
所以打消咗
唔想男朋友唔開心 <------------叻女
覺得自己應該冇人要 <-----------咁又未必既

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆