上一頁下一頁
發新話題

徵尋至愛 ~ 38歲人仔o黎找上天的安排

收藏  |  訂閱
744  4.7k

全力支持樓主你:smile_44:

引用:
原帖由 月兒911 於 2009-3-7 04:20 PM 發表 查看引用來源
午安先呀你咁早起身又咁快揾周公:smile_27:你琴晚做咩嚟呀:smile_04:
係一早起身落街Book場打波, 但條街鬼咁凍, 唔食飽上床就笨:smile_30:

引用:
原帖由 小小姑娘 於 2009-3-7 08:46 PM 發表 查看引用來源
嗨嗨~~好久不見
今晚discuss..回覆好少咁
唉... 客仔少, 無法啦!:smile_30:

引用:
原帖由 小小姑娘 於 2009-3-7 08:46 PM 發表 查看引用來源
嗨嗨~~好久不見
今晚discuss..回覆好少咁
係喎... 小小, 妳近況點呀:smile_41: 我就日日等女神出現:smile_30:

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-3-7 09:00 PM 發表 查看引用來源

係喎... 小小, 妳近況點呀:smile_41: 我就日日等女神出現:smile_30:
我又係咁囉左好耐啦喎:smile_13:
女神:smile_13: 你既女神係點架:smile_41: 睇下我有冇見過

引用:
原帖由 月兒911 於 2009-3-7 04:06 PM 發表 查看引用來源
乜一定係公公婆婆先係ge咩?
死火... 轉數唔夠妳快... 答下條先:smile_30:

引用:
原帖由 小小姑娘 於 2009-3-7 09:41 PM 發表 查看引用來源
我又係咁囉左好耐啦喎:smile_13:
女神:smile_13: 你既女神係點架:smile_41: 睇下我有冇見過
女人... 一定係女人:smile_30因為之前有幾個男仔竟然PM我對我有興趣:smile_45, 唔吸毒, 唔吸煙(因為兩樣我都養佢唔起)... 怕妳一定見過:smile_30:

引用:
原帖由 月兒911 於 2009-3-7 04:07 PM 發表 查看引用來源
咁快練習:smile_19:咁你到60/80歲果陣咁點算呀
我估仲有大把野好練掛:smile_30:

引用:
原帖由 月兒911 於 2009-3-7 04:08 PM 發表 查看引用來源
配左唔知會點ge呢
到時真係我肯佢唔肯:smile_30:

引用:
原帖由 月兒911 於 2009-3-7 04:10 PM 發表 查看引用來源
呢到女就大把神就......:smile_35:
係...:smile_14: 死火, 咁我姻緣一定好差:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆