上一頁下一頁
發新話題

如果你既bf對sex有冷感..你會.....

收藏  |  訂閱
44  1.5k

引用:
原帖由 =..=米粒 於 2009-3-6 02:53 PM 發表 查看引用來源

你男朋友都成日係咁啊!??
有試過咁樣........ :smile_39:

你試下著得 sexy d,多 d  視覺刺激
比男仔比較有效

引用:
原帖由 AH'haze 於 2009-3-6 03:45 PM 發表 查看引用來源

有試過咁樣........ :smile_39:
So bad~:smile_19:

唔上唔落好辛苦喎~咁咪要自己搞掂........

樓主你乜look, 乜身材先

可能係你有問題都可以啦

引用:
原帖由 office_boy 於 2009-3-6 04:54 PM 發表
樓主你乜look, 乜身材先

可能係你有問題都可以啦
我諗應該就唔係囉..自問我個樣都唔係話差.....身材唔可以講曳囉...(點解咁講...因為有好多想溝我既男人都對我好有幻想....)
     就係想知咩問題.....

引用:
原帖由 小鈦炮 於 2009-3-6 03:59 PM 發表
你試下著得 sexy d,多 d  視覺刺激
比男仔比較有效
之前試過同佢去行街見到D賣SEXY內衣既店舖...
      我都有同佢講"不如買件黎玩下洛"
  但佢就答番我"我唔需要呢D花FIT野既...係黎就黎嫁啦"...............無言...

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2009-3-6 02:16 PM 發表
長痛不如短痛,分手!!因為佢已經可能厭左你,我係男人,呢d野我明白。

http://img.pho ...
但係我又唔覺得佢唔愛我WO....因為係好多事情上佢都仲好關心我...
       同埋我地先行左無耐....識就識左幾年嫁啦...但係行就只係兩個半月度啦...

引用:
原帖由 flybutter 於 2009-3-6 02:32 PM 發表
你同佢o係屋企食食下飯果陣~
你除左條褲, 坐o係張枱到自慰

睇下佢有咩反應 lor~

佢仲係夾餸唔理你 ge,  你無 ga la
嘩...西利...不過呢D野我做唔出。。
   最主要既原因係想請教下SIS有冇可以令佢衝動既方法OR對SEX有熱誠呀。。。HAHA!!

引用:
原帖由 katherinetong 於 2009-3-6 11:54 AM 發表 查看引用來源
如題.....你會開口同佢講呀???
                 定係做d野出黎令佢對sex有衝動呀???!!!:smile_41: :smile_41:
因為我bf好似對我冇熱情.......:smile_27: :smile_27: 所以想請教下sis
找 sp ... or 找個一件 bf

這是最後結果... 見唔少 ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆