上一頁下一頁
發新話題

今曰下午去常平玩倉女同k女..(6-3-09).....

收藏  |  訂閱
56  5.8k

引用:
原帖由 木一田火 於 2009-3-6 12:16 PM 發表
師兄而家落好大雨噃..................
CP岩岩落完....

引用:
原帖由 夜遊新手 於 2009-3-6 11:48 AM 發表 查看引用來源

睇到你比我個帖, 點聯絡你啊
ching..你有無msn???

:smile_38: :smile_38: :smile_38:

我系雞蟲:smile_13:

引用:
原帖由 yan8888 於 2009-3-6 12:46 PM 發表

ching..你有無msn???
[email protected]
:smile_38: :smile_38: :smile_38:
你聽比人BLOCK或者禁言了...呢度唔比POST E-MAIL....GOOD LUCK

sorry C Hing, I need to work today

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-3-6 12:55 PM 發表 查看引用來源

你聽比人BLOCK或者禁言了...呢度唔比POST E-MAIL....GOOD LUCK
thank you ching!

thx report

引用:
原帖由 yan8888 於 2009-3-6 10:32 AM 發表 查看引用來源
今曰下午3點去常平玩倉女同k女..
call相熟女女去k場玩...女女(1.3.5)
有無ching同行啊??
住匯華迺店
全程AA制....明曰(7-3-09)再去玩邪足...下午回港....

PS:我既意思係call熟倉女去k埸淨玩k(抽水同執1Q)...
...

今日去唔到, 明天先上去,祝師兄你玩到:smile_47: 精盡人忙拉.

引用:
原帖由 木一田火 於 2009-3-6 12:16 PM 發表 查看引用來源
師兄而家落好大雨噃..................

D雨常平唔會變威尼斯既, 師兄放心拉.

回覆 1# 的帖子

一路順風...記得影相...返嚟出個有相報告呀...

:smile_30:

wait u report~~~~~~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆