上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】... 神經♂♀ 孖異鈴

收藏  |  訂閱
735  6.8k

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-3-3 14:07 發表 查看引用來源

典知公定那wor..:smile_30:
佢放得出黎既,唔會係那卦..............係就精彩囉 :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 好味道 於 2009-3-3 02:07 PM 發表 查看引用來源

係咩...............唔通仲有得平d添, :smile_04:

係啊..........最抵既係我用coupon食完
佢又俾多兩張我丫嘛...........:smile_03: :smile_03:

下次lo話想去中森明菜喎,妳又去過未
話有d舖180喎....:smile_38:

日本妹? :smile_14: 未去過喎~~:smile_13:

擺明醒你....:smile_30:

青山不改﹐綠水長流...各位請請..:smile_30: :smile_43:

引用:
原帖由 好味道 於 2009-3-3 02:03 PM 發表 查看引用來源

有好多間.............我就係國貿附近食囉
地鐵國貿站,巴士就1 號第2個站落............卦,好似

抵食架,如果用50蚊coupon就100蚊位咋
最緊要真係有c苦係你前面燒埋俾你食丫嘛
係咪好近地鐵站架咋? 出左閘難唔難搵:smile_41:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-3-3 02:02 PM 發表 查看引用來源

講緊2間, 你問邊間:smile_41:
9-3點那間:smile_38:
要開工了:smile_40: 各位慢慢

屎火....過曬鐘, 我要閃陣, 一陣再見...:smile_43:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-3-3 14:08 發表 查看引用來源

話有d舖180喎....:smile_38:

日本妹? :smile_14: 未去過喎~~:smile_13:

擺明醒你....:smile_30:
茅啦...............我都唔like上去既
係咁岩今次要上去搞d野之嘛

180蚊........唔知道呢
不過如果180蚊又冇coupon既
我係香港食dinner放題都食到啦
如果想食燒板燒,尖沙咀有間食lunch既都有得食
位位100蚊有找,都有c苦燒埋俾你食添
不過係鐵板set lunch,唔係任食咁解之嘛

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-3-3 02:02 PM 發表 查看引用來源

唔醒唔醒﹐嚇你一驚既食蕉:smile_30:
算吧, 我仍不明:smile_39:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-3-3 14:10 發表 查看引用來源

係咪好近地鐵站架咋? 出左閘難唔難搵:smile_41:  
都唔算遠既,唔識路咪問人囉
但唔難去既

下次再傾喇liz,ken
bye

sweet dream king.............啜啜啜

引用:
原帖由 88ken 於 2009-3-3 14:10 發表 查看引用來源

9-3點那間:smile_38:
要開工了:smile_40: 各位慢慢
旺角廣華街,氣槍舖果邊呀

bye

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆