上一頁下一頁
發新話題

COPYBOY團28/2報告-----2女4Q+偷跳沉船之旅

收藏  |  訂閱
163  6.8k

哈哈..我都想知邊條女咁有吸引力呀....:smile_30:

ps...其實小弟都睇中左第2個師兄既囡囡......:smile_44:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-3-2 11:23 PM 發表 查看引用來源
樓主已經寫左佢的錯事,已經知錯,又敢於寫出事實,希望有關人等原諒,請不要過份辱罵,比下面我,話兩句好啦!:smile_30: :smile_30:
識你係村長牙...駛俾面你牙...:smile_04:

條女係咪覺得樓主似新手昆佢丫?

引用:
原帖由 卡卡西 於 2009-3-2 11:30 PM 發表 查看引用來源

算啦,人地新手,你古个个都可以好像你甘成日都可以FOC咩....
俾唔俾錢好小事,係火佢趙自己友d 女嘛:smile_35:

引用:
原帖由 andy_chen 於 2009-3-2 11:25 PM 發表 查看引用來源
可能樓主少上去玩,才會咁,不過講真咁易信D女,遲早沉船中招, good luck:smile_39: :smile_39:
唔駛太投入嘅...嗰啲雞嚟...屌完就休褲走啦...OK...

引用:
原帖由 任_我_行 於 2009-3-2 11:34 PM 發表 查看引用來源
條女係咪覺得樓主似新手昆佢丫?
系似新手!:smile_13:

引用:
原帖由 冥界雙子座 於 2009-3-2 11:31 PM 發表 查看引用來源
條女係k 女定倉女??叫咩名啊
bb 戰士黎ga copy?
CHING 咩係BB戰士

引用:
原帖由 隱蔽長者 於 2009-3-2 11:32 PM 發表 查看引用來源
哈哈..我都想知邊條女咁有吸引力呀....:smile_30:

ps...其實小弟都睇中左第2個師兄既囡囡......:smile_44:
:smile_19: :smile_19: 你地真係唔熟唔食

引用:
原帖由 卡卡西 於 2009-3-2 11:30 PM 發表 查看引用來源
算啦,人地新手,你古个个都可以好像你甘成日都可以FOC咩....
佢啲 Post 你都信...:smile_03: :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 sunroytorres 於 2009-3-2 10:54 PM 發表 查看引用來源
第一次參加COPYBOY團, 第一次報告,亦可能是最後一次..........

6:30pm到達魚信, 拿房後即到大倉揀女,可能真是遲左, 鐵倉地下只有10-15个囡囡,再跑到3樓揀女,都一般般但都可食用,揀了个乖乖OL樣細細粒 ...
傻仔黎ga下次唔好咪得囉想要就要跟機ga 嘛....不過d c 兄唔會咁小氣ga...條女叫咩名啊=  =?係唔係貝貝定桐桐?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆