上一頁下一頁
發新話題

想識男性朋友. 希望有緣發展. 若不, 朋友亦可:)

收藏  |  訂閱
653  13.1k

引用:
原帖由 3boellen 於 2009-3-2 15:37 發表 查看引用來源

我都鐘意打羽毛球

聽晚第一堂羽毛球開始啦. 好期待
第一堂 :smile_41:

系邊樹打AH

引用:
原帖由 3boellen 於 2009-3-1 07:35 PM 發表 查看引用來源
希望認識30+以上的男士.

最緊要唔煙唔酒唔賭唔漂, 其它就隨緣啦.

我本身全職做音樂, 都幾事業型的
鐘意sports, music, 睇書, 睇戲, 睇shows, 舞台劇, musicals..etc..

因為圈子細, 想識多D異性朋友仔.
如 ...
damn... I'm 30+ but 唔煙唔酒唔賭 is so hard to meet...  :smile_27:

引用:
原帖由 3boellen 於 2009-3-1 07:35 PM 發表 查看引用來源

鐘意sports, music, 睇書, 睇戲, 睇shows, 舞台劇, musicals..etc..

如 ...
hi... 我食煙,小酒,唔賭,唔漂........:smile_35:

引用:
原帖由 大大LOOK 於 2009-3-2 04:01 PM 發表 查看引用來源

hi... 我食煙,小酒,唔賭,唔漂........:smile_35:
sorry..我對煙敏感..

附近有人食煙, 我即刻眼水nose 水係咁流..

回覆 1# 的帖子

hello

引用:
原帖由 3boellen 於 2009-3-2 04:30 PM 發表 查看引用來源

sorry..我對煙敏感..

附近有人食煙, 我即刻眼水nose 水係咁流..
oh,,,,,no:')

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-3-2 03:51 PM 發表 查看引用來源

第一堂 :smile_41:

系邊樹打AH
太子呀.

百零蚊堂, OK 啦~~

咁如果應酬飲酒算唔算,我好少飲酒,得唔得

你好呀

引用:

如 ...
大部份音樂人都係男仔,而我自己覺得音樂人個圈子好架喎!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆