上一頁下一頁
發新話題

CP 中西餐美食,有時係CP唔知食咩可參考下。

收藏  |  訂閱
95  3.7k

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-2-22 04:37 AM 發表 查看引用來源
係边樹..我未遇過..木倫粥街呀:smile_41:
係天鵝湖路,賓周紅斜對面個D串燒排檔呀,晚晚都有,一個乞衣黎完又到第二個。好煩。佢真係一個接一個咁黎,有組織性既,個度老板趕去走都無用。 仲有行遠D個度有當麻辣湯,我見D女女好似上左癮咁,都唔知係咪加左料加左D 草入去。見佢地食到標哂汗都不停食。

引用:
原帖由 llcoolj 於 2009-2-22 04:40 發表 查看引用來源

係天鵝湖路,賓周紅斜對面個D串燒排檔呀,晚晚都有,一個乞衣黎完又到第二個。好煩。
無係裏面食..出外面啦..我好多時成班過橫瀝嘅老友記幾好㗎.仲意咪去對面過D捉两件倍食妹:smile_45:

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-2-22 04:45 AM 發表 查看引用來源
無係裏面食..出外面啦..我好多時成班過橫瀝嘅老友記幾好㗎.仲意咪去對面過D捉两件倍食妹:smile_45:
有既咩,坐車去橫瀝幾耐呀?個間野叫咩?我無係太遠既地方食呀,唱完K都拿拿臨係附近食完野返房拉,飲左成晚,仲唔早D返酒店等陣累到第一Q都起唔到。

引用:
原帖由 llcoolj 於 2009-2-22 04:57 發表 查看引用來源

有既咩,坐車去橫瀝幾耐呀?個間野叫咩?我無係太遠既地方食呀,唱完K都拿拿臨係附近食完野返房拉,飲左成晚,仲唔早D返酒店等陣累到第一Q都起唔到。
就叫..老友記...好近過左桥差唔多..我地開幾㗎車幾分鈡到..個边多D喎:smile_45:

多謝師兄推介

引用:
原帖由 小裕 於 2009-2-22 05:02 發表 查看引用來源
多謝師兄推介
唔使多謝..有時间慢慢試晒佢:smile_38:

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-2-22 05:13 AM 發表 查看引用來源
唔使多謝..有時间慢慢試晒佢:smile_38:
你咁熟地頭既?你成日上CP? 我都係,平日都成日係上面 chill out,不過我通常帶部notebook柄埋係華乳上網工作,餓就去寶X林洗腳順道食埋野。而家好少出去食,係同 friend 或女女一齊先出去食。

引用:
原帖由 llcoolj 於 2009-2-22 05:16 發表 查看引用來源

你咁熟地頭既?你成日上CP? 我都係,平日都成日係上面 chill out,不過我通常帶部notebook柄埋係華乳上網工作,餓就去寶X林洗腳順道食埋野。而家好少出去食,係同 friend 或女女一齊先出去食。
大話有十年..一個月有5到6曰在常仔..1至5在zh..

十分詳盡,
唔該晒!

thanks for sharing

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆