上一頁下一頁
發新話題

雙重標準

收藏  |  訂閱
282  6.3k

其實, 我覺得, 男又好, 女又好, 大家各有各玩, 唔好俾另一半知就得啦, 而家, 唔係剩係男人先去玩, 都好多女士除左有bf/老公, 都有玩, 呢個世界係公平o既, 淫人妻女者, 其妻亦被人淫

引用:
原帖由 man_alone 於 2009-2-18 05:29 PM 發表 查看引用來源
其實, 我覺得, 男又好, 女又好, 大家各有各玩, 唔好俾另一半知就得啦, 而家, 唔係剩係男人先去玩, 都好多女士除左有bf/老公, 都有玩, 呢個世界係公平o既, 淫人妻女者, 其妻亦被人淫
人妻女者, 其妻亦被人淫......
呢句勁正....
我都想知係咪真係咁好玩. :p

引用:
原帖由 morgana 於 2009-2-18 03:48 PM 發表
睇多引版都一斷時間...覺得好多男士都雙重標準......

自己有女友/老婆出去搞"小姐"或ons / sp 等等又得
但係有c hing 話發現女友出去攪三攪四,但又接受唔到

接受唔到自己又咁做~

真係睇唔明~

大家點睇 ...
根據統計學...女性比男性少....男可以選擇ge多阻:smile_44:

引用:
原帖由 morgana 於 2009-2-18 05:35 PM 發表

人妻女者, 其妻亦被人淫......
呢句勁正....
我都想知係咪真係咁好玩. :p
我都想知係咪真係咁好玩.....可以MSN我嗎?我個名上面有我msn!

回覆 27# 的帖子

呢啲就係男人嘅佔有慾囉,呢個地球上所有嘅雄性動物,都唔會滿足一生一世淨得一個性對手,佔有番嚟嘅就係戰利品,唔可以將啲戰利品同人地分享。

引用:
原帖由 yypk 於 2009-2-18 05:45 PM 發表 查看引用來源

我都想知係咪真係咁好玩.....可以MSN我嗎?我個名上面有我msn!
分享下你o個d 先好喎~ waaahahaha
你無女友咩~

引用:
原帖由 klklyuyu 於 2009-2-18 05:58 PM 發表 查看引用來源
呢啲就係男人嘅佔有慾囉,呢個地球上所有嘅雄性動物,都唔會滿足一生一世淨得一個性對手,佔有番嚟嘅就係戰利品,唔可以將啲戰利品同人地分享。
你講到d 男士好似野獸咁~ hahahaha 不過都似ga la
佔有慾真係幾恐怖 :p

你係男定女呀?

我覺得男女如果得唔到滿足,而又同雙方坦言都得唔到解決,自己出去玩都無可厚非.
男女係公平既.

之但係,出得去玩,就只限定係玩,而唔係玩到唔識返屋企果種law.

我係男.

引用:
原帖由 morgana 於 2009-2-18 06:04 PM 發表

分享下你o個d 先好喎~ waaahahaha
你無女友咩~
有冇女友都可以分享架姐!有興趣咪倾吓囉!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆