上一頁下一頁
發新話題

終於颜射了

收藏  |  訂閱
72  11.3k

引用:
原帖由 53545453 於 2009-2-19 02:50 AM 發表 查看引用來源

提議樓主下次颜射完再對準用尿再射多一次.........:smile_30:
好變態~

引用:
原帖由 53545453 於 2009-2-19 02:50 AM 發表 查看引用來源

提議樓主下次颜射完再對準用尿再射多一次.........:smile_30:
:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:
LOL

雖然我都覺得有D變態,但又真係好好笑
擺明係度玩緊樓主... wakakakakakaka~~~

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-2-18 08:38 PM 發表 查看引用來源
係啊.. 你又知ge
我都好有興趣想知你既喜好喎...

等我估下先...
佢自己射... 即係叫佢食自己???

樓主真係爽爆wo~ 不過有d女仔真係受唔到呢野~

講到咁正, 有沒有相睇呀...

引用:
原帖由 beast74mo 於 2009-2-19 09:41 AM 發表 查看引用來源
講到咁正, 有沒有相睇呀...
佢自己女朋友,又點會post 相吖~
算啦~

引用:
原帖由 benjwong 於 2009-2-19 07:05 AM 發表 查看引用來源

我都好有興趣想知你既喜好喎...

等我估下先...
佢自己射... 即係叫佢食自己???
:smile_13:做乜咁多人想知我喜好ge

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-2-19 10:07 AM 發表 查看引用來源
:smile_13:做乜咁多人想知我喜好ge
因為...................

八卦~
:smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 benjwong 於 2009-2-19 10:44 AM 發表 查看引用來源

因為...................

八卦~
:smile_30::smile_30::smile_30:
:smile_13::smile_13:乜男人都咁八卦ga

正所謂好奇之心,人佳有之~
所以八,係冇分男女既~ 嘻~

當然,除左八,亦都想滿足下對你既幻想既慾望啦~
:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆