上一頁下一頁
發新話題

正骨場靚女集中營

收藏  |  訂閱
74  13.5k

水立方算最多靚女:smile_38:

回覆 1# 的帖子

thanks for information

$200 for hand job? no way! $400 can try  2Q in cp style.

Thanks for your report:smile_38:

thx for your report

引用:
原帖由 CrazyDiamond 於 2009-2-16 05:36 PM 發表 查看引用來源

這要視乎你口才,熟客與否及囡囡嘅要求等,我那個就講極都企硬兩舊了,最後自己都係頸硬敵不過下面硬:smile_42:。
太平洋,使條撚口材咩,你做TPY式,十個起碼有八個可以幫你出火,(不過以機餐黎講,算幾撚貴)
想試有冇HJ?你試下有意無意拍下佢個PAT,或者對波,佢唔反抗就肯定得咁滯,
呢個場我成日去,D女幾參差,我試過撞過有條女真係幾好樣,(吸手波)但幾難搵,

引用:
原帖由 邪鬼 於 2009-2-16 10:01 PM 發表 查看引用來源
水立方算最多靚女:smile_38:
除左678未去過外(聽聞D女質素幾差),樓主講果幾個場都經常會幫襯,
以水立方D女最扒,試十個起碼有六至七個果樣唔掂!

依家已甚少去,因為同某個技師熟左後,成Q日打短訊黎,有點怕左佢...

引用:
原帖由 超級大檸樂 於 2009-2-16 03:14 PM 發表 查看引用來源
綜合各方面既意見, 係
1. 皇室假期
2. 太平洋
3. 水都
4. 水立方
5. 東方棕泉
6. 678
7. 東方夏威夷

小弟覺得
1. 幾個月前去過, 比以前少左好多靚女, 聽講去0西太平洋
2. 80-90%有Video睇, 美女如雲, 小 ...
其實有個場都幾多靚女做養生式,
之不過服務態度幾差,成個場都油麻地,
上至技師,下至服務員都唔多掂,唯一可取就係有靚女幫你HJ

多謝報告:smile_38:

回覆 14# 的帖子

有人100,有人200。有人唔使錢:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆