上一頁下一頁
發新話題

(至暈飯局版)~Discuss~ 足球隊 徵 靚女觀眾 & 啦啦隊~170

收藏  |  訂閱
741  8.4k

引用:
原帖由 ix-man 於 2009-2-16 04:38 PM 發表 查看引用來源

咁好彩
touch wood:smile_44:

%咩~~~~~~~~~~:smile_40:

引用:
原帖由 基斯黃 於 16-2-2009 16:54 發表 查看引用來源
再到~~:smile_38:
聽日真係諗住踼足4 個鐘:smile_14:
都好~~~我要加操:smile_22:
三隊喎:smile_13:

閃~~~~~~:smile_43:

引用:
唔好意思呀咁多位
我班fd今日比賽傷左幾件主力
其他果d都驚再傷,所以聽日佢地唔踢了
再次講一聲~對不起
成隊穿梭機, 何其壯觀:smile_40:
dixxxxx呢隊波真係無得頂, 原來個個都係鐵人唔會怕受傷, 就算明知有主力隊員黎唔到, 得五六個都好有熱誠咁照樣落場, 更甚係就算無晒氣都唔會換出場, 就算唔跑唔追唔行唔郁都要好硬淨咁企響場入面, 實在令人欽敬; 又個個都胸襟廣闊, 唔會開口鬧人唔幫手追波(當然會有少數二打六係例外啦), 更加唔會埋怨放飛機既人, 只要識得講 sorry, 隊員們係會一而再又再而三咁予以諒解, 簡直係悲天憫人, 能夠同呢班善心人踢波, 實在係一種福氣:smile_40:

早~~~~~~:smile_38:

引用:
原帖由 朱大少 於 2009-2-16 04:09 PM 發表 查看引用來源

我d鄰居全部唔去:smile_44: 今日幫你e_mail推埋添:smile_13:
乜我係睇人地去唔去,而決定自己去唔去既咩:smile_34:

引用:
原帖由 shizuka 於 17-2-2009 01:12 發表 查看引用來源
dixxxxx呢隊波真係無得頂, 原來個個都係鐵人唔會怕受傷, 就算明知有主力隊員黎唔到, 得五六個都好有熱誠咁照樣落場, 更甚係就算無晒氣都唔會換出場, 就算唔跑唔追唔行唔郁都要好硬淨咁企響場入面, 實在令人欽敬; 又個個都胸襟廣闊, 唔會開口鬧人唔幫手追波(當然會有少數二打六係例外啦), 更加唔會埋怨放飛機既人, 只要識得講 sorry, 隊員們係會一而再又再而三咁予以諒解, 簡直係悲天憫人, 能夠同呢班善心人踢波, 實在係一種福氣:smile_40:
佢唔係第一次架喇, 上次約左我班fd 同太子DFC 玩三角賽又係不足廿四小時通知飛機.:smile_45:
當時好在多得總區球員大力支持先可以臨時吹一隊出黎頂住咋....

引用:
原帖由 cyruski 於 2009-2-17 09:32 AM 發表 查看引用來源

乜我係睇人地去唔去,而決定自己去唔去既咩:smile_34:
全隊6個主力唔到, 全部2/3線球員, 我驚你吃力不討好咋.......:smile_13:
咁我幫你報返lor.....:smile_13:

引用:
原帖由 shizuka 於 2009-2-17 01:12 AM 發表 查看引用來源

dixxxxx呢隊波真係無得頂, 原來個個都係鐵人唔會怕受傷, 就算明知有主力隊員黎唔到, 得五六個都好有熱誠咁照樣落場, 更甚係就算無晒氣都唔會換出場, 就算唔跑唔追唔行唔郁都要好 ...
仲咩咁大感觸??:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆