上一頁下一頁
發新話題

金融海嘯下的生意應酬

收藏  |  訂閱
42  4.1k

ED仆街客我成日都有....
叫雞唔比錢,生意做得小:smile_27: 佢媽媽的爸爸.....
成日落黎要叫雞,仲要叫陀地,她媽的哥池:smile_38:

回覆 1# 的帖子

要近沙咀好了福田打的二十多

Thank you very much to all CHIng. I decided to go to 沙咀了

招呼完呢條七頭之後記得寫返個精彩包交同各位c-hing分享下!!

引用:
原帖由 sperm88 於 2009-2-16 11:46 AM 發表 查看引用來源

以前帶他去常旺角砵難行,後來他怕被老婆朋友見到就北上了。不過,一般在他老了後,我不會馬上給小費,所以很多時我兩個mm直到洋。可惜沒試過雙飛..哈哈

各 C Hing,我主場是番禺,那邊平宜的有 1,3,6..年輕 1 ...
番禺我有屋呀 、只係玩過2、5、8場、邊個場行1,3,6呢?

謝指導!

thx

引用:
原帖由 sperm88 於 2009-2-16 10:13 AM 發表 查看引用來源
之前本人有車,可帶客人去長安或常平玩。可惜生意太差,也賣了。明晚帶客去玩,只好轉戰深圳,此客是PK一 名,從不給小費,全是我包底,他只帶他其小弟去吃快餐,午夜前必香交人,沒子,誰叫要和他做生意呢!。....所 ...
對d咁西既西客ching應該請他食隻花柳鷄:smile_38: :smile_42:

CHING 可以試下去沙灣, 行 2 , 3, 6 酒錢 RMB38.00 大 睥 (2 送1) 細就RMB32 (3 送一), 飲幾多計幾多, 果皚盤就RMB58.00, 深圳去都係40.00 多的士錢,

引用:
原帖由 sperm88 於 2009-2-16 12:24 PM 發表 查看引用來源

美國平均每人有七張信用卡,不單是先洗未來錢,最PK是先洗別人的錢,包括你同我的。沒法啦, 暫時仍可匹敵,美元仍是國際上做 backup 的貨幣。短時間是沒有被替代的可能的。
:smile_22: 信貸緊縮  外單急凍 :smile_27:  

根本 係 ibank 大鱣 陰謀 :smile_40:

啊爺 奧爸媽生  一定要放水成功 :smile_38:

否則 重返 1929 大蕉條...........

喂 :smile_39:  呢板幾時咁正氣 :smile_40:

唔係傾開 搵 平雞咩  hahahhaaa :smile_30::smile_30::smile_30::smile_30::smile_30::smile_30::smile_30::smile_27:
引用:
原帖由 obewana4 於 2009-2-16 02:04 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=191602372&ptid=9092452][/url]
可惜Bush唔可以再做多4年,如果可以,美国分分钟过唔到09年就要破产。到时买翻个纽约州嚟放吓狗,你都咪话唔爽!

引用:
原帖由 sperm88 於 2009-2-16 10:44 AM 發表 查看引用來源
謝謝 JackC提供養沙咀下沙的戰場。方便介紹一下你相熟的主場和媽咪。如不方便公開, Please PM吧。謝謝!
JackC , i want too..... Could u pleaes PM to me?

引用:
原帖由 lung007 於 2009-2-16 02:10 PM 發表 查看引用來源
我緊有的資料係沙咀美城,希望可以幫到你,如要詳細資料,可 pm 我!
Can u please give me ?:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆