上一頁下一頁
發新話題

好鍾意口交...

收藏  |  訂閱
134  20.8k

引用:
原帖由 麥兜妹 於 2009-2-4 10:38 AM 發表

你又講得o岩喎~~~但係有時d野係相輔相成既~~係極度唔喜歡or有得選擇唔會做唔同喎~~我已前都覺得好怪架~~:smile_13:
咁恭喜你bf可以令你改變
得閒叫佢教授下我有咩計

引用:
原帖由 alcar 於 2009-2-4 10:41 AM 發表 查看引用來源
女仔只會為至愛咁做?..淫娃除外
點解會咁諗架~~點解要叫人做淫娃呢~~
女人都可以享受性愛架~~:smile_44:

引用:
原帖由 麥兜妹 於 2009-2-4 10:48 AM 發表

我都認同..男人可以為愛而做...點解女人唔得

引用:
原帖由 麥兜妹 於 2009-2-4 10:48 AM 發表 查看引用來源

sorry見識小,咁女仔當然可以enjoy自己為bf用口啦..只係遇吾到

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-2-4 10:49 AM 發表 查看引用來源

我都認同..男人可以為愛而做...點解女人唔得
你慢慢哄下你女朋友可能得呢~~~
同埋如果一個女仔願意主動咁同你bj, 你地男人又會覺得人地係老手~又覺得人地唔夠清純~~唔同你bj又係度怨好矛盾呢~~:smile_13: :smile_13:

所以有個"enjoy口交"既gf係好令人羨慕,一般都只會係當"幫下你"咁咋~~

gf口多多?..好呀

引用:
原帖由 麥兜妹 於 2009-2-4 10:56 AM 發表

你慢慢哄下你女朋友可能得呢~~~
同埋如果一個女仔願意主動咁同你bj, 你地男人又會覺得人地係幾好~又覺得人地唔夠清純~~唔同你bj又係度怨好矛盾呢~~ :smile_13:
唔洗tum唔洗怨 la..無機會了:smile_19:
出去玩開心ge ...老手都幾好ar:smile_47:
BUT自己個個當然希望係純純 好矛盾:smile_13:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-2-4 11:04 AM 發表 查看引用來源

果然係一個typical既男人呀~~~:smile_13: :smile_13:
無野好講~~:smile_44:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-2-4 11:04 AM 發表 查看引用來源

纯纯traintrain下都變熟手la

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆