上一頁下一頁
發新話題

徵愛*鴨仔*既男男女女

收藏  |  訂閱
593  5.0k

引用:
原帖由 sakaka 於 2009-2-1 08:11 PM 發表 查看引用來源
我好鐘意donald duck架!
同埋...果D沖涼浮下浮下果d鴨我都好鐘意架
HIHI.....~
我都好中意沖涼架:smile_04:

引用:
原帖由 sakaka 於 2009-2-1 20:11 發表 查看引用來源
我好鐘意donald duck架!
同埋...果D沖涼浮下浮下果d鴨我都好鐘意架
浮果d 我當佢係老返b duck 架喇..haha

引用:
原帖由 學習放下 於 2009-2-1 08:12 PM 發表 查看引用來源

HIHI.....~
唔係中意沖涼.....係沖涼果D浮水鴨呀:smile_27:

引用:
原帖由 BE_KID 於 2009-2-1 08:14 PM 發表 查看引用來源

浮果d 我當佢係老返b duck 架喇..haha
B duck咩黎架..???!!!

引用:
原帖由 學習放下 於 2009-2-1 20:11 發表 查看引用來源

比人扣分都要打.........................................................................................................................................................:smile_29:
:smile_30: 你都唔識我//點值得為我扣分呢:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 學習放下 於 2009-2-1 20:12 發表 查看引用來源

HIHI.....~
可惜我屋企果個唔係浴缸..如果唔係我一定買哈哈

引用:
原帖由 sakaka 於 2009-2-1 20:15 發表 查看引用來源

B duck咩黎架..???!!!
我頭像隻duck囉

回覆 37# 的帖子

原來呢隻野有名堂架....真係唔知道.....:smile_27:
如果我屋企係浴缸我都想買返隻黎玩...:smile_39:

引用:
原帖由 sakaka 於 2009-2-1 08:14 PM 發表 查看引用來源

唔係中意沖涼.....係沖涼果D浮水鴨呀:smile_27:
係呀,我沖涼都會浮下浮下架,講笑O者:smile_04:
NICE TO MEET YOU.....SAKAKA

引用:
原帖由 sakaka 於 2009-2-1 20:18 發表 查看引用來源
原來呢隻野有名堂架....真係唔知道.....:smile_27:
如果我屋企係浴缸我都想買返隻黎玩...:smile_39:
我唔知你講果隻係唔係我呢隻wo... 因為我覺得b duck 有老番架!!~~哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆