上一頁下一頁
發新話題

徵♡6月雙子座一齊傾計♡其他星座都歡迎架【177】

收藏  |  訂閱
735  5.3k

引用:
原帖由 nick` 於 2009-1-24 11:30 AM 發表 查看引用來源

係唔係都SMS問下喇:smile_38:
一個機會都唔好放過呀:smile_30:
最後都係約到30/1!

引用:
原帖由 nick` 於 2009-1-24 11:31 AM 發表 查看引用來源

你唔講都會有其他人打假喇:smile_30: :smile_30:
:smile_44: 愈少人知愈好!:smile_30:

引用:
原帖由 628kk 於 2009-1-24 11:31 AM 發表

最後都係約到30/1!
見唔到面都可以成一SMS家者:smile_30:
我以前都係一日幾十個SMS:smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 628kk 於 2009-1-24 11:32 AM 發表

:smile_44: 愈少人知愈好!:smile_30:
記主帶上黎比我地識喇店左果時:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 nick` 於 2009-1-24 11:34 AM 發表 查看引用來源

見唔到面都可以成一SMS家者:smile_30:
我以前都係一日幾十個SMS:smile_44: :smile_44:
有呀!MSN都有呀~^^
:smile_40: 其實我都好有誠意架~希望佢會知啦!

引用:
原帖由 nick` 於 2009-1-24 11:35 AM 發表 查看引用來源

記主帶上黎比我地識喇店左果時:smile_30: :smile_30:
:smile_40: 會呀!第一個要講俾妹妹聽~

引用:
原帖由 628kk 於 2009-1-24 11:36 AM 發表

有呀!MSN都有呀~^^
:smile_40: 其實我都好有誠意架~希望佢會知啦!
你要做多D野人地先會感覺到家禾:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 nick` 於 2009-1-24 11:38 AM 發表 查看引用來源

你要做多D野人地先會感覺到家禾:smile_30: :smile_30:
:smile_40: 有呀!佢覆我D MESSAGE都幾好呀!

引用:
原帖由 628kk 於 2009-1-24 11:40 AM 發表 查看引用來源

:smile_40: 有呀!佢覆我D MESSAGE都幾好呀!
sms/電話/msn都好重要嘅!go go go!:smile_30:

引用:
原帖由 628kk 於 2009-1-24 11:40 AM 發表

儲定多D錢去做彈藥喇:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆