上一頁下一頁
發新話題

徵各方<<好男>>好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(21)

收藏  |  訂閱
739  4.9k

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-1-21 12:26 PM 發表 查看引用來源

你再講, 你信唔信我打你個名上去丫啦:smile_45:
佢好明顯...想妳咁做

引用:
原帖由 會計敗類 於 2009-1-21 12:27 PM 發表 查看引用來源

咁我唔入黎喇:smile_42: , 原來樓主心中已經有人選:smile_24:
你....仲敢講....一請再請都請你唔郁....心淡:smile_39:

引用:
原帖由 大投文 於 2009-1-21 12:24 PM 發表

成晚留留長...
唔知D星星閃...定你閃
咁你摘到星星咪佢閃囉,,摘唔到咪我閃囉~~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-1-21 12:26 PM 發表 查看引用來源

你再講, 你信唔信我打你個名上去丫啦 :smile_40:
女俠

手下留情呀女俠:smile_13: :smile_42:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-1-21 12:27 PM 發表
亞方你而家係唔係粒水中呀:smile_38: :smile_38: :smile_38:

快d出黎認頭啦:smile_22:
又一個唔認數呀~!

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-1-21 12:28 PM 發表 查看引用來源

你....仲敢講....一請再請都請你唔郁....心淡:smile_39:
我窮呀嗎, 我一餐飯唔可以超過20蚊嫁:smile_34:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-1-21 12:29 PM 發表 查看引用來源

女俠

手下留情呀女俠:smile_13: :smile_42:
但我係第2頁都仲見到你寫緊囉....咁你改唔改左個內容丫

引用:
原帖由 會計敗類 於 2009-1-21 12:30 PM 發表 查看引用來源

我窮呀嗎, 我一餐飯唔可以超過20蚊嫁:smile_34:
你話架, 下次就去麥記, 就同你食完先去開台, 實有人出:smile_30:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-1-21 12:30 PM 發表 查看引用來源

但我係第2頁都仲見到你寫緊囉....咁你改唔改左個內容丫
唔改:smile_34:

我唔會向惡勢力留頭ga:smile_34: :smile_34:

人在做, 天在看...公道自在人心:smile_34: :smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 wingapple 於 2009-1-21 12:29 PM 發表 查看引用來源

又一個唔認數呀~!
唉...現今社會真係.....:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆