我的女朋友係處女(我有了答案)

收藏  |  訂閱
37  1.8k

引用:
原帖由 ROCK~~~ 於 2009-1-14 07:21 PM 發表 查看引用來源

哈哈~係架:smile_30:
男人成日都用下面諗野架嘛:smile_40:
但我到宜家都未對我哦個不忠架
:smile_04: 2睇啦..男人未壞..只係未遇到一個可以將佢帶壞既人....
等佢壞夠玩夠喇...到時咪係好男人囉:smile_04:
:smile_29: E+DO靚仔乖乖仔好唔定性....受唔住誘惑:smile_08:

引用:
原帖由 可兒 於 2009-1-14 07:25 PM 發表 查看引用來源

:smile_04: 2睇啦..男人未壞..只係未遇到一個可以將佢帶壞既人....
等佢壞夠玩夠喇...到時咪係好男人囉:smile_04:
:smile_29: E+DO靚仔乖乖仔好唔定性....受唔住誘惑:smile_08:
咁都要睇下邊個誘惑既:smile_40:

引用:
原帖由 ROCK~~~ 於 2009-1-14 07:29 PM 發表 查看引用來源

咁都要睇下邊個誘惑既:smile_40:
咁咪係囉:smile_45:

同意, 老兄, 唔想害人

做得好...C hing......... 我以前都放過左2名處女... 會後悔...但係如果人地留到27歲... 就真係唔好亂搞人....
搞左你會仲後悔...除非你想娶佢啦

引用:
原帖由 panpanpanda 於 2009-1-16 10:26 AM 發表 查看引用來源
做得好...C hing......... 我以前都放過左2名處女... 會後悔...但係如果人地留到27歲... 就真係唔好亂搞人....
搞左你會仲後悔...除非你想娶佢啦
無錯, 第一日拍拖開始佢都時時講到結婚和日後孩子問題....... 可能佢唔細, 女仔去到20尾, 好多時都想到結婚。

我唔係玩人感情, 但第一日拍拖就要promise 一定要結婚就自己接受唔同,

if You DON'T BUY it , DON't TOUCH it...:smile_42:

be a human plx....

引用:
原帖由 五行欠水 於 2009-1-14 12:18 AM 發表 查看引用來源
因為個人好喜歡身材好的女仔, 所以我一直都想有個34C以上 的女朋友。以前我都有過樣靚的女朋友, 但腳長外,就只有33B。

六個月前係朋友間公司識了個女仔, 佢今年廿七歲, 樣子甜, 最重要係身材好好, 有36E:l ...
1) 梗係做啦, 有處唔破, 日後一定會後悔!
我覺得做左先.......
咁c hing你都話你都愛佢
咁有咩野問題???

前往最後回覆