上一頁下一頁
發新話題

討論新玩法

收藏  |  訂閱
53  4.1k

引用:
原帖由 vfatboy2004 於 2009-1-7 03:52 AM 發表
各位師兄
本人認識一位娛樂場老細,他希望在東莞攪(高級應召)服務,問我可否。所以與師兄門討論下。

從業員基本由桑拿及K場選出,找一些有氣質、身材及服務好一點,但不是非常靚,因那些亮女在K場己大把生意, ...
Ching, 你既市場定位完成錯曬, 第一, 你要知道你既直接競爭對手係邊d同埋係咩客. 你既定位好大可能係介於FL同K 之間, FL 過夜係350-400之間, k係公價800, 咁你話d女係k場唔係太好生意既女, 應該係好過FL囡小小既, 咁你mark 600過夜可能有人試. 不過, 比得600 再加200酒店錢, 即係成800, 去SN有齊莞式全套過夜房都係200+300-600不等, 你d囡既服務又未必比得上sn既囡woo. 仲有, D人玩SN, 點都比你d私鐘安全woo.

仲有, 你要有囡肯同你出鐘, 你同囡點折呀? k 女出街比100媽咪, 當你又係抽100, 囡實收500 過夜, d囡係勤力, 返SN仲好搵啦, 如果D囡係簡客做既, 係k返仲好啦, 坐一晚都收200, 扣返50媽咪台費, 都仲有150. 如果出街, 唔使過夜, 扣左媽咪台費, 都收400啦, 點解要過夜比你做兩三次?

1200元真係幾貴吓

$1200未必人人花得起:smile_38: :smile_38: :smile_38:

公安咪可以放蛇、睇圖拉人、跟網站後台來拉人?或者入股!

引用:
原帖由 vfatboy2004 於 2009-1-7 03:52 AM 發表 查看引用來源
各位師兄
本人認識一位娛樂場老細,他希望在東莞攪(高級應召)服務,問我可否。所以與師兄門討論下。

從業員基本由桑拿及K場選出,找一些有氣質、身材及服務好一點,但不是非常靚,因那些亮女在K場己大把生意, ...
1200 係囡囡肉金定係已包過夜錢呢 ?

時間係幾長呢 ? 2:00 am 至 6:00 am 都可以叫過夜 , 3:00 pm 至 1:00 pm 又可以叫過夜 !

係限定幾數定冇限發射呢 ?

係咪每次發射女女都做足服務流程呢 ?

又想唔經大場玩要自己袋錢, 又要收比大場貴. 就算同大場一樣價, 都搵鬼要你啦

如果師兄女既來源有大把的話

你呢個玩法, 你可以試試引入 d 女去香港
條女陪足一日, 除做, 行街食飯
甘... 唔好講 1200, 我估就算 2000, d 生意都會多到你做唔切

不過, 點帶 d 女仔落黎, 就睇你本事啦

on 99 plan !!!

太貴!六七百圓合理D!!

回覆 1# 的帖子

祝你成功...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆