上一頁下一頁
發新話題

新春開年團....1月27(初二)(花刀之夜)住四星魚信全包440蚊.齋唱K250蚊

收藏  |  訂閱
1.9k  49.8k

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-12-28 04:46 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=185399262&ptid=8785289][/url]
阿的,你玩厌啦?:smile_30:
有排未玩厭~
不過無假放~~~~~~

有假放我都想玩~~~
:smile_40:
引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-12-28 09:45 PM 發表 查看引用來源
康X囉,今次條女身才唔得!:smile_27:
上次我去~
睇咗十個左右~~
有三個都合我心水喎~~
我口味~~睇我簽名檔~
:smile_46:

$250..其實洗唔洗咁貴.....:smile_41:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-12-29 12:18 AM 發表 查看引用來源
出左包膠啦,10分鐘寫好!好攰!:smile_27:
嘩,咁快,勁喎

引用:
原帖由 老還童 於 2008-12-29 12:30 AM 發表 查看引用來源
咁你去開房,我地每人黎飲10支,每支酒39蚊買一送一,DJ每人200蚊X2,開房費275蚊,我地每人比250蚊你,你黎包OK?

回覆 1# 的帖子

I am new hand.I want to join your party.What is "pm"?How can I "pm"  to join?

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-12-29 12:39 AM 發表 查看引用來源
咁你去開房,我地每人黎飲10支,每支酒39蚊買一送一,DJ每人200蚊X2,開房費275蚊,我地每人比250蚊你,你黎包OK?
團長,有d人係咁架啦,乜都話一餐,叫佢去supermarket買一打飲就最平囉
120元都唔使,唔夠我請佢又點話
咪教精佢啦,晒氣:smile_24: :smile_24:

引用:
原帖由 jacland 於 2008-12-29 12:49 AM 發表 查看引用來源
I am new hand.I want to join your party.What is "pm"?How can I "pm"  to join?
把把聲咩都覆一餐,夠50分咪pm倒囉

引用:
原帖由 老還童 於 2008-12-29 12:30 AM 發表
扮新手玩野????
你玩過d咩呀,平時食開快仔呀????
玩得你咁寒酸,比我返去食自己好過啦~~!!!:smile_30:

引用:
原帖由 CP-5 於 2008-12-29 12:56 AM 發表 查看引用來源

扮新手玩野????
玩得你咁寒酸,比我返去食自己好過啦~~!!!:smile_30:
講得好呀cp5 兄

引用:
原帖由 CP-5 於 2008-12-29 12:56 AM 發表 查看引用來源

扮新手玩野????
可能佢地系小朋友黎,唔想飲酒,咪覺得有D貴,佢地去卡拉OK BOXS岩D,每個鐘幾十蚊,然後再叫汽水飲!:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆