上一頁下一頁
發新話題

徵比較肥的18-39歲女人做朋友

收藏  |  訂閱
142  1.1k

引用:
原帖由 珀~ 於 2009-1-2 02:55 AM 發表 查看引用來源

有d只插唔摸架嘛
:smile_24: 咁辛苦減肥為左乜...................

引用:
原帖由 可兒 於 2009-1-2 03:07 AM 發表 查看引用來源

:smile_24: 咁辛苦減肥為左乜...................
邊個辛苦減肥?辛苦減肥為健康囉.唔通為左俾男人插= =

引用:
原帖由 珀~ 於 2009-1-2 03:09 AM 發表 查看引用來源

邊個辛苦減肥?辛苦減肥為健康囉.唔通為左俾男人插= =
你知咩丫..
:smile_19: 女人都係唔夠坦白...
當女人坦白時就會承認....
減肥扮靚做咁多野都係比男人睇
你覺得一個女人會想比男人讚令定女人讚令多D?
好老實講..好多肥既女仔係扑野時都好難投入..因為又要掛住左閃右避..驚住邊個角度望上黎會唔令..又要摭住D肉..某程度上..減左肥..身材令左..,.扑野時都會放D..呢個係事實:smile_44:

引用:
原帖由 可兒 於 2009-1-2 03:15 AM 發表 查看引用來源

你知咩丫..
:smile_19: 女人都係唔夠坦白...
當女人坦白時就會承認....
減肥扮靚做咁多野都係比男人睇
你覺得一個女人會想比男人讚令定女人讚令多D?
好老實講..好多肥既女仔係扑野時都好難投入..因為又要掛 ...
咁都係部份架je..我又唔信全部都係為男人丫:smile_44:

比較肥~??
我係喎~~!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 珀~ 於 2009-1-2 03:21 AM 發表 查看引用來源

咁都係部份架je..我又唔信全部都係為男人丫:smile_44:
信唔信隨得你啦...
女人把口點都唔會認~

引用:
原帖由 可兒 於 2009-1-2 03:32 AM 發表 查看引用來源

信唔信隨得你啦...
女人把口點都唔會認~
100個女人減肥, 99個都係因為想靚啫~!
咁靚為咩呀~? 咪就係為男朋友囉
無男友嘅為快d搵到
咪即係為男人.............
淨返嗰個, 多數都因為真係肥過頭, 先會係醫生建議減肥, 先會係為健康

咁講你會唔會比較同意呢~?

引用:
原帖由 yuyu47 於 2009-1-2 03:38 AM 發表 查看引用來源

無男友嘅為快d搵到
淨返嗰個, 多數都因為真係肥過頭, 先會係醫生建議減肥, 先會係為健康
...
欣宜為左做明星

引用:
原帖由 珀~ 於 2009-1-2 03:40 AM 發表 查看引用來源

欣宜為左做明星
佢都係為靚啫~!
做左明星可以搵到錢~~~!
唔係邊有仔佢溝呀~!

引用:
原帖由 yuyu47 於 2009-1-2 03:38 AM 發表 查看引用來源

無男友嘅為快d搵到
...
你估減肥好易?
食少D就得?
你知唔知背後付出需要幾大勇氣同堅持:smile_41:
冇個推動力係好容易氣餒架:smile_27:
:smile_44: 個推動力就係拍拖..佢會因為個男人先減~
當然..我呢D懶人係因為懶得減..但遲下我會的起心肝:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆