上一頁下一頁
發新話題

搵個好對手真係好難得

收藏  |  訂閱
44  7.5k

應該色比較重要D
引用:
原帖由 Ironman08 於 2008-12-22 05:42 PM 發表 查看引用來源

---------------------------------------------------
我要求好簡單........! 色香味...!  咁你既嗜好係咩 ???

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2008-12-22 11:16 PM 發表 查看引用來源
應該色比較重要D
--------------------------------
如何分別色...同味...同香.....?

色係咩 ? color ???

引用:
原帖由 Ironman08 於 2008-12-22 11:18 PM 發表 查看引用來源

--------------------------------
如何分別色...同味...同香.....?

色係咩 ? color ???
Photo Photo Photo

護士... 也不是全部都咁差掛.... :smile_27:

呵呵~ 原來多水會好玩 d :smile_41:

引用:
原帖由 Ironman08 於 2008-12-22 05:36 PM 發表 查看引用來源

---------------------------------------------------------------
上下個口, 都要試食....yeah !
恭喜樓主.....好對手真係難求....
上下前後都應該試下.....

引用:
原帖由 vevewetwet 於 2008-12-23 11:53 AM 發表 查看引用來源

恭喜樓主.....好對手真係難求....
上下前後都應該試下.....
-------------------------------------------
上, 下, 前都試過...後面...我就無興趣 ...!!!!

ching, thanks for your sharing.

THX, REPORT,
係架,唔係條條女都好玩,除左樣同身材,本身係咪多水,有反應都好緊要,我有過其中兩個SL,一個無咁靚,但好玩得,好投入,好多水,好難忘,
另一個,同佢無咁好玩,雖然靚好多,又SLIM,又有成34B,但係佢唔係床上好PARTNER,同佢D SWEET野反而好記得。
係喎,樓主快D POST相相。

引用:
原帖由 taichiman08 於 2008-12-24 07:22 PM 發表 查看引用來源
THX, REPORT,
係架,唔係條條女都好玩,除左樣同身材,本身係咪多水,有反應都好緊要,我有過其中兩個SL,一個無咁靚,但好玩得,好投入,好多水,好難忘,
另一個,同佢無咁好玩,雖然靚好多,又SLIM,又有成34B,但係佢唔係床上好 ...
-----------------------------------------------
有人要求你分享下....你既故事...!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆